Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 «Κοκκίνησε» η Κοιλάδα!

Βροντερό «παρών» έδωσαν στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Πανσερραϊκού που έλαβε χώρα στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, μικροί και μεγάλοι αθλητές του Πανσερραϊκού, το προπονητικό τιμ του συλλόγου, οι παράγοντες των «λιονταριών», ο Τεχνικός Διευθυντής, Βασίλης Χρυσανθίδης και οι γονείς των αθλητών.

Ο Επικεφαλής της Ακαδημίας, Παναγιώτης Σπανός καλωσόρισε τα παιδιά, τους κηδεμόνες τους, παρουσίασε τους προπονητές της Ακαδημίας (Βαγγέλη Σαμαρά, Γιάννη Κακιούζη, Χρήστο Γκαβανόζη, Νίκο Κηρύκο, Γιώργο Μπίλιο, Ραφαήλ Πεχλιβάνο, Λεωνίδα Ντίνο, Νίκη Χωλοπούλου και Έρση Τατιτζικίδου), και αναφέρθηκε με απλό, αλλά περιεκτικό τρόπο στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη σημαντική φιλανθρωπική δράση των «κόκκινων» για τη στήριξη του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Σερρών.

Στους παρευρισκόμενους μίλησε από πλευράς διοίκησης ο κ. Χρήστος Κηπουρός, ο οποίος «ξεδίπλωσε» το σκεπτικό του, τονίζοντας την αγάπη που πρέπει να καλλιεργηθεί στα παιδιά για το άθλημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: