Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

A2 ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

 Προετοιμάζονται για το Κύπελλο οι «λιονταρίνες» - Έφτασε στις Σέρρες η Σπάιτς

Τον πρώτο επίσημο αγώνα για τη φετινή σεζόν θα δώσει τη προσεχή Κυριακή ο Πανσερραϊκός, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τους Πάνθηρες Καβάλας εκτός έδρας στα πλαίσια της Α' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.

Οι «κόκκινες» θα παλέψουν να πάρουν τη νίκη-πρόκριση κόντρα σε μία ομάδα, η οποία κι αυτή προχώρησε σε αρκετές αλλαγές το φετινό καλοκαίρι.

Στην αποστολή για το ματς της Κυριακής ίσως συμπεριληφθεί και η Ναταλία Σπάιτς. 

Η Σέρβα γκαρντ έφτασε χτες το μεσημέρι στη πόλη μας και αφού ξεκουράσθηκε λίγες ώρες έλαβε κανονικά μέρος στη βραδινή προπόνηση του Πανσερραϊκού, με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν ενέργειες προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο της αθλήτριας το συντομότερο δυνατό.

Από το παιχνίδι κόντρα στους Πάνθηρες θα απουσιάσουν η Γκέγκα (ενοχλήσεις στα γόνατα), η Δαμιανάκου (είναι σε φάση αποκατάστασης μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πέρυσι στους χιαστούς) και η Μαρία Χωλοπούλου (προσφάτως νόσησε με κορωνοϊό και δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη).

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, το πιο σημαντικό πράγμα στις «κόκκινες» είναι το αρμονικό κλίμα που υπάρχει και η μεγάλη στήριξη από τη διοίκηση, η οποία «τρέχει» διαρκώς για να κάνει το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα.

*ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: