Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Β' ΕΘΝΙΚΗ (ΑΝΔΡΕΣ)

 «Βράζουν» στον Πανσερραϊκό με τη διαιτησία στο ματς της πρεμιέρας

Τρομερά παράπονα έχουν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού από τη διαιτητική τριάδα, Ντούρα - Παπαγεωργίου - Θεοδωρίδη, η οποία στο χτεσινό εκτός έδρας παιχνίδι των «λιονταριών» με τον Μακεδονικό τα έκανε «μούσκεμα».

Από τη πρώτη περίοδο του αγώνα οι «άρχοντες» της αναμέτρησης άρχισαν να μη σφυρίζουν με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά.

Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν 0-7 στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και μέσα σε 3 λεπτά είχαν χρεωθεί με 7 ομαδικά φάουλ, με τους γηπεδούχους να εξασφαλίζουν πολύ γρήγορα το μπόνους των βολών.

Και σε άλλες περιπτώσεις στη διάρκεια του παιχνιδιού οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια στα φάουλ και στις παραβάσεις των αθλητών του Μακεδονικού.

Το διαιτητικό αποκορύφωμα στο ματς του Σαββάτου ήταν η αποβολή στο 31' του Νεμάνια Μιλόσεβιτς.

Ο καλαθοσφαιριστής του Πανσερραϊκού προκλήθηκε από τον Γαλανίδη, δίχως να αντιδράσει, αλλά προς έκπληξη του Γιάννη Κακιούζη, των παραγόντων των «λιονταριών» και των Σερραίων φιλάθλων που ταξίδεψαν χτες στη Θεσσαλονίκη, οι διαιτητές τιμώρησαν με τεχνική ποινή τον Σέρβο παίκτη (η δεύτερη που δέχθηκε στον αγώνα) και αποβλήθηκε σε καθοριστικό χρονικό σημείο για τη τελική έκβαση της συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: