Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Α2 ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

 

Αουτσάιντερ αλλά με ψυχή κόντρα στον Άρη οι «λιονταρίνες»

Το απόγευμα της Κυριακής ο Πανσερραϊκός θα φιλοξενήσει στο ΔΑΚ Σερρών «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΣΑΡΗΣ» τον Άρη Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της δεύτερης φάσης των πλέι-οφ της Α2.

Το κλίμα στις τάξεις των «κόκκινων» είναι εξαιρετικό μετά τις δύο σερί νίκες που σημείωσαν στους αγώνες με τον Πιερικό/Αρχέλαο Κατερίνης και την εξασφάλιση της πρόκρισης.

Σαφώς και το εμπόδιο του Άρη φαντάζει υψηλό για τις «λιονταρίνες», λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι «κιτρινόμαυρες» παραμένουν αήττητες με ρεκόρ 17-0! Ο Άρης βάσει των αριθμών αποτελεί την καλύτερη ομάδα σε ολόκληρη τη κατηγορία (και στους 4 ομίλους) και από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έθεσε ως στόχο την άνοδο στην Α1.

Οι αριθμοί όμως δεν παίζουν μπάσκετ, ούτε οι φανέλες κι αυτό το γνωρίζουν οι αθλήτριες και ο προπονητής του Πανσερραϊκού.

Οι «κόκκινες» θα τα δώσουν όλα τη Κυριακή για να υποτάξουν τον Θεό του Πολέμου ποντάροντας στη στήριξη του κόσμου, ο οποίος πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει την απαραίτητη ώθηση στις «λιονταρίνες» για να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων αναμένεται να υπάρχει παρουσία και φιλάθλων του Άρη, μια που στη πόλη μας λειτουργεί το "Aris Serres Club".

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: