Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (ΑΝΔΡΕΣ)

 

Κοκολιός: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. 

Η προσπάθεια συνεχίζεται».

Ο προπονητής του Ρούπελ Σιδηροκάστρου, Φώτης Κοκολιός μετά τη λήξη του αγώνα των «μπλε» με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μίλησε στο SerresBasket, δηλώνοντας τα εξής:

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα μετά την άνοδο από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ, άλλαξε προπονητή και έγινε το στήσιμο για να αγωνισθεί σε μια υψηλότερη κατηγορία ως ''νεοφώτιστη".

Να μη λέμε ψέματα, στην αρχή στοχεύαμε σε μια καλή θέση όσο αφορά τα πλέι-άουτ, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι βλέπαμε ότι μπορούσαμε να κοντράρουμε κάθε αντίπαλο. 

Παλέψαμε σκληρά κόντρα σε ομάδες με ιστορία, αλλά και ενάντια σε ομάδες όχι τόσο γνωστές, οι οποίες όμως έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας και δείξαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε στο γήπεδο.

Είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Δαμιανάκου στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά τόσο ο Κεμανετζής, όσο και ο Γιαννάτος βοήθησαν στο να καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό αυτό το κενό, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Μπάμπη τον Σιδερίδη, ο οποίος ίσως να "αδικήθηκε", από την άποψη ότι ήρθε στην ομάδα για να παίξει στη θέση "3", αλλά αρκετές φορές κλήθηκε να αγωνιστεί και στη θέση "4" ανταποκρινόμενος με επιτυχία στα καθήκοντά του.

Γνώμη μου είναι ότι αυτό που γίνεται στη κατηγορία αδικεί τις ομάδες. Για να σωθείς πρέπει να κάνεις πορεία πρωταθλητισμού. Υπάρχουν διοικήσεις σοβαρές που "ματώνουν" οικονομικά και εάν πέσεις, ίσως του χρόνου να διαλυθείς. Βέβαια σεβόμαστε τις αποφάσεις των ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα από εμάς κάποια πράγματα και έχουν πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις.

Είμαστε στα πλέι-οφ. Σίγουρα έχουμε τη τέταρτη θέση, μπορεί και τη τρίτη. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Όπως και να έχει εμείς στα πλέι-οφ θα παίξουμε χωρίς άγχος. Στο μπάσκετ όλα γίνονται. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: