Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (6ος ΟΜΙΛΟΣ - ΠΛΕΪ ΟΦ/2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Φινάλε με ήττα για το εντυπωσιακό Ρούπελ

Ρούπελ Σιδηροκάστρου - ΓΑΣ Κομοτηνή: 61-72

Το «οχυρό» αποκλείσθηκε από τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος χάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τρίτη συνολικά από τον ισχυρό ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Σιδηρόκαστρο το απόγευμα της Κυριακής με 61-72.

Βέβαια, η φετινή χρονιά κρίνεται άκρως επιτυχημένη για την ομάδα του Φώτη Κοκολιού. Δίχως υπερβολή ήταν μια «μαγική» σεζόν για τους «μπλε», οι οποίοι έκαναν τη μεγάλη υπέρβαση με την είσοδό τους στη τετράδα του 6ου ομίλου, εξασφαλίζοντας αυτομάτως τη παραμονή τους στη Γ' Εθνική.

Διοίκηση, προπονητής, παίκτες είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων για το επίτευγμά τους. Μπράβο και στον κόσμο της περιοχής που στήριξε το Ρούπελ με τη μαζική παρουσία του στο γήπεδο.

Μετά την απαραίτητη ξεκούραση, πρέπει να ξεκινήσει από νωρίς ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά (ανανεώσεις, μεταγραφές), έτσι ώστε η φετινή πορεία του «οχυρού» να μην αποδειχθεί απλό «πυροτέχνημα».

Επίσης, η δημοτική αρχή ΟΦΕΙΛΕΙ, ενόψει και των εκλογών του φθινοπώρου, να εκσυγχρονίσει επιτέλους το κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροκάστρου με την τοποθέτηση παρκέ! Τέρμα τα λόγια! Οι πράξεις μετράνε!

Δεκάλεπτα: 12-24, 24-41 (ημ.), 35-54, 61-72

Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Κοκολιός): Δαλαγκόζης 17 (3), Κεμανετζής 11 (1), Παπαδόπουλος 11 (1), Φραγκούλης 8, Σιδερίδης 6, Γκούτζιας 4, Δατσιάδης 2, Κάτος 2, Δαμιανάκος.

ΓΑΣ Κομοτηνή (Φωτεινάκης): Μάντιτς 17 (2), Παπανδρεόπουλος 12, Χριστοφορίδης 11 (3), Κουτσοβασίλης 10 (2), Αρχιμανδρίτης 10 (1), Αβδάλας 4, Χαλίλ 4, Ναλμπάντης 2, Χωματάς 2, Ζώτος, Μπίλιος.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: