Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Β' ΕΘΝΙΚΗ

 

Στα «ραντάρ» του Πανσερραϊκού ο Κάτος - Πρόταση των «κόκκινων» σε δυνατό όνομα της Β' Εθνικής - Παρελθόν από τα «λιοντάρια» ο Νικολόπουλος

Μπορεί οι  επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Πανσερραϊκό να ολοκληρώθηκαν στις 8 Απριλίου, εν τούτοις ο Γιάννης Κακιούζης και οι παίκτες του συνεχίζουν να δίνουν το «παρών» στο γήπεδο διανύοντας το στάδιο των μεταβατικών προπονήσεων.

Όσο αφορά τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν οι «κόκκινοι» περιμένουν να δουν τι θα γίνει στη Β' Εθνική, αφού υπάρχουν ομάδες που αντιμετωπίζουν τρομερές δυσκολίες και ουδείς γνωρίζει αν θα καταφέρουν να λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά ο Πανσερραϊκός έχει ξεκινήσει να κάνει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Σύμφωνα με πληροφορίες του SerresBasket τα «λιοντάρια» κατέθεσαν αξιόλογη πρόταση σε υψηλόσωμο καλαθοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία και ικανότητα, με τον αθλητή να ζητάει από τους ανθρώπους της ομάδας λίγο καιρό προθεσμία, προκειμένου να «ζυγίσει» τα πράγματα και να αποφασίσει για το μέλλον του.

Από εκεί και πέρα η περίπτωση του Γρηγόρη Κάτου δεν περνάει απαρατήρητη για τους «κόκκινους». Ο Σερραίος γκαρντ διακρίθηκε με το Ρούπελ Σιδηροκάστρου στη Γ' Εθνική και υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του (και ο ΚΑΟΔ «γλυκοκοιτάζει» τον παίκτη). Αξίζει να σημειωθεί ότι το «οχυρό» επιθυμεί την παραμονή του Κάτου στις τάξεις του, με τους υπεύθυνους και τον προπονητή του Ρούπελ Φώτη Κοκολιό να έχουν μιλήσει μαζί του.

Στα του υπάρχοντος ρόστερ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο (για παράδειγμα δεν έγινε ακόμα κάποια συζήτηση μεταξύ της ομάδας και του αρχηγού Παντελή Γεωργιανού, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω επισκέφτηκε την Ισπανία για ολιγοήμερες διακοπές).


Το μόνο σίγουρο είναι ότι Ντίνος Νικολόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Πανσερραϊκό. Ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς ήρθε μετά βαΐων και κλάδων στα «λιοντάρια», το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να βοηθήσει τους «κόκκινους» ούτε σε ένα παιχνίδι, προσπαθώντας να βοηθήσει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του από τον πάγκο.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: