Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

ΑΡΘΡΟ

 

Πανσερραϊκός: Φωτεινή εξαίρεση μέσα στο ζοφερό μπασκετικό κλίμα

Την ώρα που το ελληνικό μπάσκετ πνέει τα λοίσθια στις χαμηλές εθνικές κατηγορίες, με τις περισσότερες ομάδες να παλεύουν για την επιβίωσή τους  και την Ομοσπονδία να προσπαθεί να καμουφλάρει το τεράστιο πρόβλημα «βαφτίζοντας» τη Β' Εθνική σε "National League 1" και τη Γ' Εθνική σε "National League 2", ο Πανσερραϊκός αποτελεί τη φωτεινή εξαίρεση μέσα σε αυτό το ζοφερό κλίμα που επικρατεί στην εγχώρια καλαθοσφαίριση.

Οι «κόκκινοι» κάνουν σταθερά βήματα προόδου, αποφεύγοντας τους άνευ ουσίας εντυπωσιασμούς, ευρισκόμενοι σε διαρκή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, αποπνέοντας υγεία, πράγμα που είναι το Α&Ω για έναν σύλλογο που θέλει να έχει παρόν και μέλλον!

Οι σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού (καθρέφτης βέβαια για όλους είναι το γήπεδο), δείχνουν ότι τα «λιοντάρια» επιθυμούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, με τους διοικούντες της ομάδας και τον προπονητή Γιάννη Κακιούζη να μη σκέπτονται την Α2 στη παρούσα φάση, αλλά να νοιάζονται για το πως ο Πανσερραϊκός θα γίνει ακόμα καλύτερος στο παρκέ, ακόμα πιο ελκυστικός στους φιλάθλους, οι οποίοι πρέπει να «αγκαλιάσουν» περισσότερο τους «κόκκινους». 

Άλλωστε ο κόσμος αποτελεί τον 6ο παίκτη και σε μια έδρα-«καμίνι», θα φεύγουν με κατεβασμένα κεφάλια οι αντίπαλοι από το ΔΑΚ Σερρών «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΣΑΡΗΣ».

Κι αν το όνειρο των ανθρώπων της ομάδας γίνει πραγματικότητα, η κατασκευή δηλαδή ενός κλειστού γυμναστηρίου-προπονητηρίου στη περιοχή του πάρκου της Ομόνοιας, τότε το brandname του Πανσερραϊκού θα ισχυροποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. 

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις τίποτε δεν θα είναι ακατόρθωτο για τα «λιοντάρια» και το Σερραϊκό Μπάσκετ θα  ωφεληθεί πολυεπίπεδα. 

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: