Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Α2 ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

 Έβαλε μπρος ο Πανσερραϊκός

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ στο ΔΑΚ Σερρών «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΣΑΡΗΣ» η πρώτη συγκέντρωση του Πανσερραϊκού.

Τις παίκτριες, παλιές και καινούργιες, καλωσόρισε ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Τάσος Παναγιώτου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν πρέπει να υπάρχει άγχος και πίεση στις τάξεις της ομάδας και ότι πρωταρχικός στόχος αποτελεί η συσπείρωση των φιλάθλων γύρω από τις «λιονταρίνες» μέσα από το όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ που καλούνται να παίξουν.

Από τη πλευρά του ο Τεχνικός Διευθυντής του Πανσερραϊκού, κ. Χρήστος Γκαβανόζης δήλωσε ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α1 Εθνική Κατηγορία και ότι όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά για την επίτευξή της.


Ο κόουτς των «κόκκινων», Πασχάλης Ρούλης εξήγησε στις παίκτριες κάποια πράγματα αναφορικά με το κομμάτι της προετοιμασίας, ενώ ζήτησε από τις αθλήτριες σε περίπτωση που έχουν κάποιο πρόβλημα που σχετίζεται με την υγεία τους να το γνωστοποιούν εγκαίρως για την αποφυγή σοβαρών τραυματισμών.

Εν συνεχεία οι «λιονταρίνες» προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Πασχάλη Ρούλη και του αδελφού του, Χρήστου Ρούλη, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανσερραϊκό ως βοηθός προπονητή.

* Μαρίνα Μπακιρτζίδου και Κατερίνα Γκέγκα θα ενσωματωθούν λίγο αργότερα στη προετοιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: