Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 Μεγάλη επένδυση από τη Siris Basketball Academy

Οι άνθρωποι της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Σίρις έχουν θέσει τον πήχη ψηλά γεγονός το οποίο αποδεικνύεται με έργα και όχι απλά με λόγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SerresBasket κατόπιν ενδελεχούς έρευνας οι παράγοντες του συλλόγου αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αγορά νέου δαπέδου στο "AIRDOME BASKETBALL HALL", το οποίο είναι γαλλικής προελεύσεως και με το ενσωματωμένο δυναμικό υπόστρωμα αφρού τεχνολογίας διπλής συμπίεσης CXP, υψηλής πυκνότητας, υπόσχεται μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών και άνεση κατά την άθληση. 

Η Siris Basketball Academy θα είναι ο πρώτος σύλλογος πανελλαδικά που θα έχει τέτοιο υψηλής ποιότητας δάπεδο σε γήπεδο-«μπαλόνι». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του συλλόγου είχαν επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας, ο οποίος αγωνίζεται σε αθλητική εγκατάσταση με παρόμοιο δάπεδο, ενώ επισκέφτηκαν και σχολική μονάδα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στην οποία έχει τοποθετηθεί κάτι αντίστοιχο. Η συγκεκριμένη επένδυση είναι δαπανηρή, αλλά οι παράγοντες της SIRIS επιδιώκουν πάντοτε το καλύτερο δυνατό για τους αθλητές της Ακαδημίας.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: SER-FREE

Δεν υπάρχουν σχόλια: