Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 Έναρξη της νέας σεζόν για την Ακαδημία του Πανσερραϊκού με τη σκέψη στον συνάνθρωπο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα ανοικτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων η έναρξη της νέας σεζόν για την Ακαδημία του Πανσερραϊκού.

Το «παρών» στην εκδήλωσαν έδωσαν παράγοντες του συλλόγου, το προπονητικό επιτελείο του Πανσερραϊκού, παίκτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ κι αρκετά παιδιά με τους γονείς τους.


Σε μικρούς και μεγάλους μίλησαν το μέλος της διοίκησης, κ. Χρήστος Κηπουρός και ο Υπεύθυνος της «κόκκινης» ακαδημίας, κ. Παναγιώτης Σπανός. Αμφότεροι οι άνδρες τόνισαν τη δικτύωση που πέτυχε ο Πανσερραϊκός με τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας ότι ο έχων το γενικό πρόσταγμα στους «ερυθρόλευκους» ως Διευθυντής του αναπτυξιακού προγράμματος, κ. Αχιλλέας Δεμέναγας θα επισκέπτεται συχνά τις Σέρρες για να επιβλέπει τη δουλειά που θα γίνεται από τους προπονητές.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανσερραϊκός σκεπτόμενος τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη καθημερινή τους ζωή, έλαβε την απόφαση να ενισχύσει με τρόφιμα τη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: