Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Κεραυνός εν αιθρία στους Ικάρους! «Διαζύγιο» των «κυανοκίτρινων» με Μπουτάκογλου!

Ίκαροι και Γιάννης Μπουτάκογλου θα ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους κι όλα αυτά ενώ είχε γνωστοποιηθεί τον περασμένο Ιούνιο η παραμονή του «Μπουτ» στον πάγκο των «κυανοκίτρινων», ενώ σε λιγότερο από 20 ημέρες επρόκειτο να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Το SerresBasket επικοινώνησε με τον Σερραίο προπονητή, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων θα ήθελα να δηλώσω ότι το τέλος της συνεργασίας μου με τους Ικάρους έχει να κάνει αποκλειστικά με προσωπικούς λόγους. Ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν το τελευταίο χρονικό διάστημα και για το καλό της ομάδας και το δικό μου, αποφασίσαμε να μη συνεχίσουμε τελικά μαζί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση των Ικάρων και ιδιαίτερα τον κ. Μπετιχαβά, τον κ. Κοταλακίδη, όπως επίσης και τον κ. Αθανασίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους αθλητές μου».

Ερωτηθείς για τα μελλοντικά σχέδιά του στον χώρο του μπάσκετ, ο Γιάννης Μπουτάκογλου ανέφερε ότι αγαπάει το άθλημα και την προπονητική και ο χρόνος θα δείξει εάν προκύψει κάτι άλλο για τον ίδιο.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: