Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Α2 ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

  «Βόμβα» Πανσερραϊκού με τη διεθνή Ισλανδή σέντερ Ιζαμπέλλα Οσκ Σιγκουρδαντότιρ!!!

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ των «λιονταρίνων» και παράλληλα να «κόψει» τον βήχα στους αντιπάλους των «κόκκινων» που ονειρεύονται την Α1, ετοιμάζει άλλη μία σούπερ μεταγραφή, φέρνοντας στην Ελλάδα και στις Σέρρες την διεθνή Ισλανδή σέντερ Ιζαμπέλλα Οσκ Σιγκουρδαντότιρ!


Η 26χρονη αθλήτρια με ύψος 1.87 είναι διεθνής με τη χώρα της και έχει αγωνισθεί με επιτυχία στη λίγκα της πατρίδας της (Breioablik και Njarovik), όπως επίσης σε Αυστραλία (South Adelaide Panthers) και Κροατία (Zadar Plus).

Η Σιγκουρδαντότιρ είναι εξαιρετική σκόρερ μέσα στο «ζωγραφιστό», έχοντας τρομερή έφεση στα ριμπάουντ, ενώ δεν διστάζει να σουτάρει κι έξω από τη γραμμή των 6.75.

Η καλαθοσφαιρίστρια από τη χώρα των πάγων μίλησε σε ιστοσελίδα της Ισλανδίας (mbl.is) θεωρώντας σίγουρη τη μεταγραφή της στον Πανσερραϊκό δηλώνοντας τα εξής:

««Νομίζω ότι η Ελλάδα είναι ένα πολύ συναρπαστικό μέρος, αυτή είναι μια ομάδα με την οποία ήμουν σε συζητήσεις πριν υπογράψω και πάω στην Κροατία, οπότε ήξερα ότι με ήθελε. 

Το μπάσκετ εκεί είναι πολύ καλό και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να γίνω ακόμα καλύτερη και να εξελιχθώ ως παίκτρια.

Μου αρέσει πολύ η ομάδα, είναι ένα μείγμα έμπειρων και πολλά υποσχόμενων παικτριών. 

Το πλάνο είναι φυσικά να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να ανέβουμε στην κορυφαία κατηγορία και έχουμε πολύ καλές πιθανότητες γι' αυτό. 

Έχουν παίξει δύο παιχνίδια και τα κέρδισαν και τα δύο, οπότε είμαι πολύ αισιόδοξη για το υπόλοιπο της σεζόν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού έστειλαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Ομοσπονδία και αναμένουν την έκδοση του δελτίου της αθλήτριας από την ΕΟΚ. 

Τέλος, χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι την αγωνιστική περίοδο 2000-2001, τη πρώτη σεζόν που συμμετείχε ο Πανσερραϊκός στην Α1, μια άλλη παίκτρια με θητεία στην Ισλανδία είχε φορέσει την κόκκινη φανέλα, η Αμερικανίδα γκαρντ Έμπονι Ντίκινσον. 

 * https://www.mbl.is/sport/korfubolti/2023/10/15/felagid_stod_ekki_vid_sinn_hluta_af_samningnum/

Δεν υπάρχουν σχόλια: