Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Α2 ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

 «Χτύπησαν» καμπανάκια στον Πανσερραϊκό!

Ο Πανσερραϊκός νίκησε σήμερα και τον Πιερικό/Αρχέλαο κάνοντας το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Η διοίκηση επένδυσε αρκετά χρήματα, έτσι ώστε το φετινό ρόστερ των «κόκκινων» να είναι πλήρες και αξιόλογο, για να διεκδικήσουν με αξιώσεις οι «λιονταρίνες» την άνοδο στα «σαλόνια» του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.

Πολλές φορές όμως οι επιτυχίες επισκιάζουν τα πάντα και περνάνε στο «ντούκου» κάποια πραγματάκια, τα οποία «πληγώνουν» την εικόνα μιας ομάδας. 

Σε αυτή τη περίπτωση λοιπόν και προτού χειροτερέψει η κατάσταση η διοίκηση είναι αυτή που πρέπει να στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι «σταριλίκια» δεν έχουν θέση στις τάξεις του Πανσερραϊκού.

Δεν είναι δυνατόν αθλήτρια να κάνει χειρονομίες και μορφασμούς, να φωνάζει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στον πάγκο, επειδή ο προπονητής έκρινε σωστό να την αλλάξει, λόγω της κακής εμφάνισής της («έσπασε» τα καλάθια) και  μάλιστα μετά να χτυπάει τα πόδια της στον πάγκο και να πηγαίνει να κάθεται μόνη της στην άκρη μακριά από τις συμπαίκτριές της.

Δεν είναι δυνατόν αθλήτρια εν ώρα αγώνα να ζητάει από τον προπονητή να πει ο ίδιος σε άλλη παίκτρια (συναθλήτρια), να το «βουλώσει» κάνοντας μάλιστα και τη χαρακτηριστική κίνηση.

Όσες νεοφερμένες δεν γνωρίζουν την ιστορία του Πανσερραϊκού, καλό είναι να τη μάθουν. Την κόκκινη φανέλα στο παρελθόν έχουν φορέσει αθλήτριες (Ελληνίδες και ξένες), οι οποίες κατέκτησαν πρωταθλήματα και κύπελλα, αγωνίσθηκαν σε Εθνικές Ομάδες και έφτασαν μέχρι το WNBA!

Η πειθαρχία, ο σεβασμός και το οικογενειακό κλίμα είναι το Α&Ω σε μια ομάδα! 

Όποια δεν «γουστάρει», το μοναστήρι να' ναι καλά, «καλόγριες» υπάρχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: