Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΤΑΡΙ

 

Η Siris Basketball Academy αποτίει φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΤΑΡΙ με τη διεξαγωγή μεγάλου Τουρνουά τα Χριστούγεννα!

Αύριο, 22 Οκτωβρίου 2023, συμπληρώνονται 14 χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο του ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΤΑΡΙ.

Ήταν 16 χρονών παιδί, μαθητής του 3ου Λυκείου, αγαπούσε το Μπάσκετ (αθλητής της Α.Ε.Σ. και του Πανσερραϊκού), αλλά το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα.

http://www.serresbasket.gr/2009/10/blog-post_23.html

https://kathrefti.blogspot.com/2009/10/16_23.html

http://www.serresbasket.gr/2009/10/blog-post_4567.html

http://www.serresbasket.gr/2009/10/blog-post_3572.html

Η Siris Basketball Academy αποφάσισε να προχωρήσει σε μία πολύ αξιέπαινη κίνηση με τη διοργάνωση ενός σπουδαίου Τουρνουά τη περίοδο των Χριστουγέννων στη μνήμη του αδικοχαμένου Ανδρέα, με τη συμμετοχή ιστορικών συλλόγων της Ελλάδας. 

Ήδη οι άνθρωποι της ΣΙΡΙΣ έχουν κάνει επαφές με μεγάλες ομάδες της χώρας, ενώ θα προσκληθούν και σερραϊκές ομάδες, αφού οι παράγοντες της Siris Basketball Academy είναι υπέρ του ενωτικού κλίματος και της ομόνοιας μεταξύ των τοπικών συλλόγων καλαθοσφαίρισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το χριστουγεννιάτικο τουρνουά κατατέθηκε σχετικό αίτημα προς το Δήμο Σερρών, το οποίο έγινε αποδεκτό λαμβάνοντας την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου σε συνεδρίαση που διεξήχθη πριν από μικρό χρονικό διάστημα.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του SerresBasket στα πλαίσια αυτού του Τουρνουά με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας του ιατρικού προαγωνιστικού ελέγχου, θα λάβει χώρα και μια παράλληλη δράση προς ενίσχυση της Δομής Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Σερρών με τη συγκέντρωση τροφίμων.

Οι αγώνες του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν στο Airdome Basketball Hall, αλλά και στο ΔΑΚ Σερρών «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΣΑΡΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: