Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ "1ο ΧMAS BASKETBALL TOURNAMENT ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΤΑΡΙ"

 

Χάρης Παπαγεωργίου, Γιάννης Λάππας, Χρήστος Κωνσταντινίδης και Γιώργος Γιαννουζάκος έρχονται στις Σέρρες για το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ της ΣΙΡΙΣ

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή έναρξη του 1ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Μπάσκετ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΤΑΡΙ», το οποίο αποτελεί συνδιοργάνωση της Siris Basketball Academy και του Δήμου Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SerresBasket το απόγευμα της Τρίτης θα αφιχθούν στις Σέρρες ο Γιάννης Λάππας (παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος διετέλεσε αρχηγός του Άρη Θεσσαλονίκης κατακτώντας το FIBA Champions Cup το 2003 και το Κύπελλο Ελλάδος το 2004), ο Χρήστος Κωνσταντινίδης (παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και προπονητής, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ το 1984) και ο Γιώργος Γιαννουζάκος (παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, μεταξύ άλλων έχει αγωνισθεί σε Ολυμπιακό και Ηρακλή). Και οι τρεις θα δώσουν το «παρών» στον αγώνα των Πελαργών με τους Gangsters και θα αγωνισθούν κανονικά με την ομάδα των Πελαργών.

Επίσης, την Παρασκευή θα επισκεφτεί την πόλη μας ένας παίκτης «θρύλος» του Άρη Θεσσαλονίκης, ο επονομαζόμενος «χρυσοδάκτυλος», νυν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των «κίτρινων», Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΕΣΑΚΕ, κ. Χάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος θα κάνει τις απονομές στο Τουρνουά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: