Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

"1ο ΧMAS BASKETBALL TOURNAMENT ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΤΑΡΙ"

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΤΑΡΙ» της Siris Basketball Academy

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΤΑΡΙ», το οποίο ήταν συνδιοργάνωση της Siris Basketball Academy και του Δήμου Σερρών.



Για 4 ημέρες ο φίλαθλος κόσμος είχε τη δυνατότητα να απολαύσει όμορφο θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες σε 4 διαφορετικές κατηγορίες (ΑΜΕΑ, Παμπαίδες, U13, Παλαίμαχοι) στο ΔΑΚ Σερρών «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΣΑΡΗΣ» και στο Siris Basketball Airdome.


Η εκδήλωση ήταν υψηλού επιπέδου, με τους υπεύθυνους των προσκεκλημένων ομάδων να δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, ενώ οι αποστολές εκτός νομού Σερρών που έμειναν στη πόλη μας αυτό το χρονικό διάστημα, είπανε τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία και τη γενικότερη οργάνωση από πλευράς της ΣΙΡΙΣ.


Πολύ σημαντική επίσης ήταν η στήριξη του κόσμου προς το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Σερρών με τη προσφορά τροφίμων κι άλλων ειδών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στη καθημερινή τους ζωή.


Σήμερα, μια μεγάλη δόξα του Άρη Θεσσαλονίκης και νυν Πρόεδρος της ανδρικής ομάδας, κ. Χάρης Παπαγεωργίου βρέθηκε και στα δύο γήπεδα, κάνοντας τις απονομές των Κυπέλλων στις ομάδες, ενώ φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους.

Σχόλιο από SerresBasket: Θερμά συγχαρητήρια στη Siris Basketball Academy για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το Τουρνουά στις Σέρρες, αποτίοντας φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΤΑΡΙ, ενώ μερίμνησε και για την ενίσχυση του Κοινωνικού Συσσιτίου με τρόφιμα.

Χαιρόμαστε που μας δόθηκε η ευκαιρία ως SerresBasket να δώσουμε κάποια από τα αναμνηστικά δώρα στους αθλητές και στον προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου Ασβεστοχωρίου. Τα παιδιά είναι το αύριο του τόπου μας!!!

Mακάρι το τουρνουά να γίνει θεσμός για τη πόλη μας.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: