Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Α2 ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

Ώρα ντέρμπι για τις «λιονταρίνες» ενάντια στον έτερο «μνηστήρα» της ανόδου Παναθλητικό

Το μεγάλο ντέρμπι της φετινής Α2 στο Βορρά είναι το ματς της Κυριακής μεταξύ του Πανσερραϊκού STIHL και του Παναθλητικού Συκεών. 

Οι δύο καλύτερες και αήττητες ομάδες του ομίλου θα αναμετρηθούν μεθαύριο στο ΔΑΚ Σερρών «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΣΑΡΗΣ» στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι «λιονταρίνες» θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα για να διευρύνουν ακόμη περισσότερο το νικηφόρο τους σερί κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Την ομάδα της Θεσσαλονίκης κοουτσάρει ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, Φοίβος Γυμνόπουλος (έχει φορέσει και τη φανέλα των Ικάρων). Το «αστέρι» του Παναθλητικού είναι η 28χρονη διεθνής Βρετανίδα Shequila Joseph, πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Όσο αφορά την Ισλανδή σέντερ των «κόκκινων», Ιζαμπέλα Οσκ Σιγκουρδαρντότιρ, η 26χρονη καλαθοσφαιρίστρια έκανε εντατικές θεραπείες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό της και να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι. 

Ο Πανσερραϊκός θα τα δώσει όλα για να κατακτήσει το πολύτιμο ροζ φύλλο, αλλά προκειμένου η προσπάθεια των «λιονταρίνων» να είναι επιτυχής, οι φίλαθλοι καλούνται  να γεμίσουν το γήπεδο τη Κυριακή και να δώσουν ώθηση στις «κόκκινες».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: