Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Α2 ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

 «Τερτίπια» Παναθλητικού πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Πανσερραϊκό - Με τον κόσμο στο πλευρό τους οι «λιονταρίνες»!

Φουλάρει τις μηχανές του ο Πανσερραϊκός ενόψει του ντέρμπι κορυφής της Κυριακής με τον Παναθλητικό Συκεών.

Οι «κόκκινες» είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα στο γήπεδο, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να «κλειδώσουν» σε μεγάλο ποσοστό τη 1η θέση.

Οι «λιονταρίνες» βρίσκονται σε καλή φόρμα, το ηθικό στις τάξεις της σερραϊκής ομάδας είναι υψηλό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για το ματς της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου οι «κόκκινες» να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους (πληροφορίες συμμετοχής, για την εκδρομή της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη, στα γραφεία του συλλόγου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23210 25401.  Σύνδεσμος φιλάθλων Che Guevara: 6984453090 – 6978313443).

Ο Πανσερραϊκός στην αναμέτρηση με  τον Παναθλητικό πρέπει να αποφύγει τα «φτηνά» λάθη και να παρουσιασθεί, ψύχραιμος, σοβαρός και πειθαρχημένος σε άμυνα κι επίθεση για 40 αγωνιστικά λεπτά. Στο ύψος των περιστάσεων ενός τόσο σημαντικού παιχνιδιού οφείλουν να σταθούν και οι διαιτητές, κ.κ. Μπουγλός και Κοντοστάθης (στη συνάντηση του πρώτου γύρου ο προπονητής του Παναθλητικού διαμαρτυρόταν ασταμάτητα στους διαιτητές, ενώ μετά την ήττα στη Καβάλα, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει «δυναμιτίσει» το κλίμα στο πρωτάθλημα με άστοχες τοποθετήσεις στην επίσημη σελίδα του στο Facebook).

Χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι οι αντίπαλοι παρά τα όσα διέδιδαν περί της μη μεταγραφής παίκτριας μετά τον σοβαρό τραυματισμό της Σεκουΐλα, τελικά ενέταξαν στο ρόστερ τους την ταλαντούχα 28χρονη Καναδέζα σέντερ (κάτοχος διαβατηρίου Ηνωμένου Βασιλείου), Οσεάνα Χάμιλτον, η οποία προπονείται με τον Παναθλητικό εδώ και μία εβδομάδα. Τεχνάσματα παλαιοτέρων εποχών...

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια: