Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΑΙΔΕΣ, ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

 

Να 'τοι να 'τοι οι Πρωταθλητές!

Πανσερραϊκός - Ένωση Καβάλας: 68-58

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος των Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, τα «λιονταράκια» του Βαγγέλη Σαμαρά πανηγύρισαν την κατάκτηση της 1ης θέσης, κερδίζοντας σήμερα το μεσημέρι την Ένωση Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο «ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ» με 68-58.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού αμφότερες οι ομάδες παρουσιάσθηκαν αγχωμένες στο παρκέ, με τους «κόκκινους» να βιάζονται να φτάσουν στη νίκη για να στεφθούν Πρωταθλητές, ενώ στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί στοχεύοντας στο διπλό και παράλληλα στην κάλυψη της διαφοράς της ήττας από τον πρώτο γύρο.

Η εναρκτήρια περίοδος του ματς έκλεισε με 22-15, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν 7-0 σερί στο φινάλε.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 36-29.

Στη τρίτη περίοδο ο Πανσερραϊκός επιχείρησε να πατήσει γκάζι, αλλά η Καβάλα προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να μείνει ζωντανή. Το δεκάλεπτο τελείωσε με 51-43.

Στη τέταρτη περίοδο τα «λιονταράκια» ήλεγχαν τον ρυθμό στην αναμέτρηση, λυγίζοντας οριστικά την αντίσταση των αντιπάλων τους (68-58).

Το SerresBasket συγχαίρει τον προπονητή, τους καλαθοσφαιριστές  του Πανσερραϊκού και όλους όσοι βοήθησαν για να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο, ο οποίος θα διεκδικήσει τώρα μέσα από τους προκριματικούς αγώνες την παρουσία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (η προκριματική φάση κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στις Σέρρες).

Διαιτητές: Νέδογλου Ζ. - Καντζουρίδης

Δεκάλεπτα: 22-15, 36-29 (ημ.), 51-43, 68-58

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ: 68-58

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ:

- ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/5/2024): ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: