Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 

Η Siris Basketball Academy στηρίζει εμπράκτως τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας η 𝗦𝗜𝗥𝗜𝗦 𝗕𝗔𝗦𝗞𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟𝗟 𝗔𝗖𝗔𝗗𝗘𝗠𝗬, με πρωτοβουλία του ιατρικού επιτελείου της, τιμά και στηρίζει εμπράκτως τον Ελληνικό 𝝚𝝦𝝪𝝝𝝦𝝤 𝝨𝝩𝝖𝝪𝝦𝝤 για το σπουδαίο κοινωνικό και υγειονομικό εθελοντικό του έργο. Τα τμήματα ΑΜΕΑ (παιδιά με αυτισμό) και ενηλίκων του συλλόγου, η ομάδα της Ελληνική Αστυνομίας, καθώς και οι γονείς των μικρών αθλητών της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης ΣΙΡΙΣ, θα αγωνιστούν  για τον σκοπό αυτό σε 3 φιλανθρωπικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο 𝗕𝗔𝗦𝗞𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟𝗟 𝗔𝗜𝗥𝗗𝗢𝗠𝗘 του Αθλητικού Πάρκου 𝗘𝗟𝗣𝗜𝗗𝗔 𝗥𝗘𝗦𝗢𝗥𝗧 & 𝗦𝗣𝗔 με το παρακάτω πρόγραμμα:

  Σάββατο 06 Απριλίου

17:30 - 𝗦𝗜𝗥𝗜𝗦 𝗦𝗣𝗘𝗖𝗜𝗔𝗟𝗦 VS 𝝟𝝙𝝖𝝥 𝝡𝝚𝝖 𝝚𝝢 𝝚𝝦𝝘𝝮 ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ

19:00 - 𝗦𝗜𝗥𝗜𝗦 𝗣𝗟𝗨𝗦 VS 𝝚𝝠𝝠𝝜𝝢𝝞𝝟𝝜 𝝖𝝨𝝩𝝪𝝢𝝤𝝡𝝞𝝖

Κυριακή 07 Απριλίου

11:00 - 𝝫𝝞𝝠𝝤𝝞 𝝩𝝤𝝪 𝝟𝝮𝝨𝝩𝝖 VS 𝝫𝝞𝝠𝝤𝝞 𝝩𝝤𝝪 𝝛𝝜𝝨𝝜

Αντί εισιτηρίων θα διατίθενται προαιρετικά κουπόνια ενίσχυσης αξίας 2€ για την αγορά Προπλάσματος Α' Βοηθειών Βρέφους και Συσκευής Διάσωσης από Πνιγμονή που θα προσφερθούν στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Σερρών. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή στην κλήρωση για  την αυθεντική μπάλα του 𝗙𝗜𝗕𝗔 𝗕𝗮𝘀𝗸𝗲𝘁𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱 𝗖𝘂𝗽 𝟮𝟬𝟮𝟯 (Φιλιππίνες - Ιαπωνία - Ινδονησία).  

Το ιατρικό επιτελείο του  𝝟.𝝖.𝝤.𝝨. - 𝝨𝝞𝝦𝝞𝝨 𝟮𝟬𝟮𝟭 που μεριμνά για τη διασφάλιση και παρακολούθηση της υγείας των αθλητών, τον ολοκληρωμένο προ-αθλητικό τους έλεγχο και την αποκατάστασή τους σε περίπτωση τραυματισμών, απαρτίζεται από τους  παρακάτω καταξιωμένους Σερραίους επιστήμονες:

Καρδιολόγος: Δασκαλάκης Κωνσταντίνος

Ορθοπεδικός: Παπαβασιλείου Γιάννης

Φυσίατρος: Δρ. Τερζής Νίκος 

Ειδικός Παθολόγος - Φυσιολόγος της Άσκησης: Δρ. Μηλούσης Θάνος

Παιδίατρος: Μεσιτίδου Βάσω

Οφθαλμίατρος: Τσικλής Νίκος

Φυσικοθεραπευτές: Εμμανουήλ Γιάννης, Σαμαράς Σάκης

Διατροφολόγος: Δήμος Νίκος

Παιδοψυχολόγος: Λαμδά  Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: