Σάββατο 27 Απριλίου 2024

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΕΦΗΒΟΙ)

 Τεράστια επιτυχία για το Σερραϊκό Μπάσκετ: Υπερπρωταθλήτρια η Α.Ε.Σ. πάει στο Πανελλήνιο!!!

Οι έφηβοι της Α.Ε.Σ. σημείωσαν έναν άθλο, κατακτώντας την 1η θέση στην προκριματική φάση που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος του αυριανού αγώνα που θα δώσουν οι «γαλάζιοι» με τον Κ.Α.Ο.Χ./Ευρώπη' 87. 

Η Α.Ε.Σ. εξασφάλισε πανάξια την συμμετοχή της στο FINAL 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα από τις 6 έως τις 12 του Μάη. 

Αυτή η σημαντική διάκριση της Α.Ε.Σ. συνιστά τεράστια επιτυχία για ολόκληρο το Σερραϊκό Μπάσκετ, το οποίο θα εκπροσωπηθεί εκ νέου μετά τη σεζόν 2021-2022, σε μία σπουδαία διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., στην οποία θα λάβει μέρος η «αφρόκρεμα» της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης.

Το SerresBasket συγχαίρει άπαντες στην οικογένεια της Α.Ε.Σ. για αυτή την μεγάλη επιτυχία και ειδικότερα τον προπονητή, Νίκο Κηρύκο και τους ταλαντούχους παίκτες του!

Ιδιαίτερη μνεία όμως πρέπει να γίνει και στον Πανσερραϊκό, ο οποίος έθεσε τα θεμέλια, με την συνεργασία που έχει αναπτύξει με την Α.Ε.Σ. τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις αυτό το εγχείρημα, προκειμένου το «αύριο» του Σερραϊκού Μπάσκετ να είναι ελπιδοφόρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: