Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Α2 ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

 

Ψάχνει προπονητή και Ελληνίδες παίκτριες ο Πανσερραϊκός

Μετά τα πρώτα χαρμόσυνα νέα που έλαβε ο Πανσερραϊκός σχετικά με την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας της νέας αγωνιστικής περιόδου (η Ε.Ο.Κ. αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανάψει οριστικά το πράσινο φως για τη συμμετοχή των «λιονταρίνων» στην κορυφαία κατηγορία), οι άνθρωποι της ομάδας «τρέχουν» για την υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας σεζόν.

Πρώτα απ' όλα ο Πανσερραϊκός ψάχνεται για προπονητή, αφού ο Μπόγκταν Μπούλι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των «κόκκινων». Επαφές έχουν γίνει με τον έμπειρο κόουτς, Γιώργο Ρουμπελάκη, ο οποίος είναι γνώστης του γυναικείου μπάσκετ με θητεία στον Γυμναστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής, στον Αθλητικό Όμιλο Χανίων, στον Πανιώνιο, στον Ίκαρο Καλλιθέας, στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και στον Αθλητικό Σύλλογο Ελληνικού, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες τόσο στην ανδρική ομάδα του Ερμή Περάματος (Α' Κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ), όσο και στην φημισμένη Eurohoops Academy.

Φέτος ο Πειραιώτης κόουτς έφτασε με την Αγία Παρασκευή να διεκδικεί την άνοδο στην Α1, την οποία εξασφάλισε στο φινάλε ο Αμύντας Υμηττού. 

Όσο αφορά το ρόστερ με τις παίκτριες, Γκομπετζισβίλι και Μιχαηλίδου αποτελούν παρελθόν από τις «λιονταρίνες». Η πρώτη συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στον Ηρακλή, ενώ η δεύτερη θα μετακομίσει κι αυτή στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό όμως του Π.Α.Ο.Κ.

Από εκεί και πέρα μένει να φανεί κατά πόσο η Νάστου, η Καλαμπάκου και η Τζημορώτα θα παραμείνουν ή όχι στις τάξεις του Πανσερραϊκού για άλλη μία χρονιά, με την κατάσταση να είναι πολύ δύσκολη αναφορικά με τις μεταγραφές αξιόλογων Ελληνίδων αθλητριών επιπέδου Α1, αφού είναι δυσεύρετες σε αντίθεση με τις ξένες καλαθοσφαιρίστριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: