Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

 Μόνο με wild card στη Γ' Εθνική οι Ίκαροι, παρά την αποχώρηση της Ένωσης Καβάλας από τη National League 2

Την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Νational League 2 γνωστοποίησε χτες η Ένωση Καβάλας, η οποία τη φετινή σεζόν ήταν αντίπαλος του Πανσερραϊκού στη National League 1, χάνοντας την κατηγορία από την Αρετσού στα πλέι-άουτ.

Ο σύλλογος της Καβάλας ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να αγωνισθεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, στο οποίο συμμετείχε η αναπτυξιακή της ομάδα.

Ως εκ τούτου αδειάζει μια θέση στη Γ' Εθνική, με τους Ικάρους να είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι, λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι «κυανοκίτρινοι» τερμάτισαν δεύτεροι, πίσω από τον Αστέρα Καβάλας που προβιβάσθηκε και το δίκαιο θα ήταν η σερραϊκή ομάδα να λάβει μέρος στη διοργάνωση της National League 2 τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα νέα όμως που έμαθαν οι διοικούντες των Ικάρων από την ΕΟΚ δεν είναι ευχάριστα, αφού η Ομοσπονδία είναι θετική στο να παίξουν οι «κυανοκίτρινοι» στη Γ' Εθνική, αλλά μόνο με wild card, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι Ίκαροι πρέπει να δώσουν 20.000 ευρώ, ποσό αξιοσέβαστο.

Οι παράγοντες των Ικάρων συζητάνε όλα τα ενδεχόμενα και λίαν συντόμως αναμένεται να αποφασίσουν οριστικά για το σε ποια διοργάνωση θα λάβουν μέρος τελικά οι «κυανοκίτρινοι».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: