Έκλεισε ο κύκλος του Γιάννη Κακιούζη στον Πανσερραϊκό!
Πανσερραϊκός και Γιάννης Κακιούζης θα ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς, μετά από 3 χρόνια συνεργασίας στο ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα μεταξύ της διοίκησης των «λιονταριών» και του 47χρονου προπονητή οι επικρατούσες συνθήκες δεν ήταν υπέρ της εκ νέου ανανέωσης της συνεργασίας των «κόκκινων» με τον Αθηναίο κόουτς.
Ο Κακιούζης ήρθε στις Σέρρες τον Αύγουστο του 2017 για λογαριασμό των Ικάρων, ως εν ενεργεία καλαθοσφαιριστής. Τη σεζόν 2019-2020 είχε διπλό ρόλο στην ομάδα, παίκτης-προπονητής, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (η σερραϊκή ομάδα μέσα από τη διαδικασία των ανακατατάξεων στις εθνικές κατηγορίες προβιβάσθηκε στη Β' Εθνική).
Εν συνεχεία ο Κακιούζης «μετακόμισε» στον συμπολίτη Πανσερραϊκό, ως αθλητής, ενισχύοντας τα «λιοντάρια» για ελάχιστα παιχνίδια, εξαιτίας της πανδημίας του covid-19. Ο χαρισματικός φόργουορντ-σέντερ το καλοκαίρι του 2021 αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και λίγους μήνες αργότερα βρέθηκε στο προπονητικό τιμ του Πανσερραϊκού δίπλα στον Γιώργο Μασλαρινό, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Στέργιο Ποργιόπουλο τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.
Για τρεις σερί αγωνιστικές περιόδου (2022-23, 2023-24, 2024-25), ο Κακιούζης διετέλεσε head coach των «κόκκινων» στη Β' Εθνική, με απολογισμό: 37 νίκες - 31 ήττες (3η θέση, αποκλεισμός με 2-0 από τη Γέφυρα στα πλέι-οφ, 9η θέση, 5η θέση, αποκλεισμός με 2-0 από τη Νίκη Βόλου στα πλέι-οφ).
Φέτος, στάθηκε και στο πλευρό του Κώστα Κεραμιδά κατά τη διάρκεια της σεζόν στη προσπάθεια που έκανε η γυναικεία ομάδα του Πανσερραϊκού για τη παραμονή της στην Α1.
Ο Γιάννης Κακιούζης κοουτσάρισε και την Α.Ε.Σ., στις διοργανώσεις της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ενώ ως προπονητής της εφηβικής ομάδας πανηγύρισε τη συμμετοχή των «γαλάζιων» στη τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης το 2022.
1 σχόλιο:
Δημοσίευση σχολίου