Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Μετά την αδικαιολόγητη επίθεση που δέχθηκα από την αθλήτρια του Α.Ο.Σ, Φανή Καρατζά αποφάσισα να πάψω να ασχολούμαι με to serresbasket.blogspot.com. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και χωρίς να έχω την διάθεση για δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων προς το πρόσωπο τηα αθλήτριας παραθέτω το e-mail που μου απέστειλλε προκειμένου να σχηματίσετε την δική σας άποψη. Κλείνοντας, στηρίξτε όλοι το σερραϊκό μπάσκετ, μας έχει ανάγκη.

"Κύριε ή οπως αλλίως θέλετε να λέγεστε πάντως όχι δημοσιογράφος , εχετε παντελή έλλειψη γνώσεων αθλητισμού και κυρίως καλαθοσφαίρισης. Οι δηλώσεις σας στο site ειναι καθόλα προσβλητικές για την ομάδα μας και κυρίως για τις αθλήτριες της ομάδας μας. Έχετε προφανώς κάποιο μένος με τις αθλήτριες για να μιλάτε έτσι για εμάς και προφανώς για να φέρετε άποψη μας γνωρίζετε καλά. Πάντως εμεις δεν σας γνωρίζουμε.
Λυπάμαι για τα αναγραφόμενα σας στην σελίδα σας αλλά να ειστε σίγουρος ότι θα ενημερώσω όλους τους εμπλεκόμενους αθλητές του χώρου που λατρεύουν αυτό το άθλημα της ομάδας των ανδρων των ΙΚΑΡΩΝ και του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ για την αντιαθλητική σας δράση και συμπεριφορά καθοσον πρωτη φορα ντροπιαζονται ετσι αθλητες ΄΄ερασιτεχνες΄΄.
Υπόψην δε ότι οι αθλήτριες αυτές εδώ και 4 χρόνια έχουν κάνει κάποιες επιτυχίες όπως το ότι για 3 συνεχόμενες χρονιες ήταν πρώτες στον όμιλό τους και έχαναν την άνοδο στην Α1 στα μπαράζ , χωρίς καμία τους να παιρνει μισθό.
Φέτος με τις δυσκολιες που αντιμετωπίζουμε λόγω έλλειψης παικτών αναφέρεστε για ντροπιαστική μας ήττα?
Εμείς κύριε τουλάχιστον αγωνιζόμαστε , άνευ χρημάτων, κρατάμε την ομάδα στην κατηγορία και δίνουμε και λόγο ύπαρξης σε εσάς .
Κάνουμε αγώνα και δεν κράζουμε κανεναν. Λυπαμαι λοιπον κυριε γιατι σας λειπει ευγένια και ήθος.
Μαλλον δεν υπήρξατε ΠΟΤΕ ΑΘΛΗΤΗΣ γιατι αλλιως θα γνωριζατε οτι ο αθλητης ποναει για την ηττα και φτυνει αιμα για τη νικη. Οι αθλητριες του ΑΟΣ δεν χρειαζεται να το αποδειξουν αυτο σε κανεναν και κυριως σε εσας που το ζητατε ΄΄ να μας ξυπνησουν΄΄ καθοσον καθε χρονο εμεις την κραταμε την ομαδα εκει που ειναι χωρις καμια βοηθεια απο πουθενα.
Και κατι ακομα, θα μας ήταν πολυ ευχαριστο να μην μας ξανατιμουσατε με την παρουσια σας στο γηπεδο μας. Είστε ανεπιθύμητος καθοσον κανετε μονο κακο και ερχεστε για να κραξετε".

1 σχόλιο:

tzisss είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ .ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ (ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ )ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ .ΩΣ ΑΘΛΗΤΕΣ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΡΟΥΠΕΛ ΚΑΙ ΑΕΣ ΗΜΟΥΝ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ Η ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ .Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΗΘΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....!!)ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ,ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ,ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ .
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ NA ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΡΕΝΤΖΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ