Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

A.O.Σ


Αποχωρήσεις και μεταγραφές

Παρά την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας των Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ της Λετονίας με την κατάληψη της 5ης θέσης και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τσεχίας, τα πράγματα στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ παραμένουν "μάυρα κι άραχνα".

Ο Α.Ο.Σ δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον "κανόνα" αφού δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα σχετικά με την οικονομική ενίσχυση της ομάδας από κάποιον τοπικό φορέα ή από μια οργανωμένη ιδιωτική πρωτοβουλία. Η νέα σεζόν αναμένεται να είναι δύσκολη για τις "πράσινες", αφού βάσει της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στο πρωτάθλημα της Α2 της σεζόν 2010-2011 θα λάβουν μέρος 12 σωματεία και όχι 14 όπως ισχύει σήμερα, ενώ το "τριφύλλι" μετράει και 2 απώλειες. Συγκεκριμένα η Παπαδοπούλου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (θα μετακομίσει στην Κω) δεν θα ενισχύσει την σερραϊκή ομάδα στο καινούργιο πρωτάθλημα. Επίσης η Δεινοπούλου λόγου ευχάριστου προσωπικού γεγονότος δεν θα φορέσει την πράσινη φανέλα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α.Ο.Σ θα αποκτήσει 3 ταλαντούχες καλαθοσφαιρίστριες που είναι φοιτήτριες στα ΤΕΦΑΑ και κατάγονται από τη Βόρεια Ελλάδα (Έδεσσα, Νάουσα, Βέροια). Βέβαια το άκρως θετικό για το συγκρότημα των Μάρκου - Κηρύκου είναι η επιστροφή της Θάλειας Μαραγκού. Η ηγέτιδα του "τριφυλλιού" έχασε σχεδόν όλη την περσινή σεζόν (συμμετείχε μόνο στο τελευταίο παιχνίδι με την Κομοτηνή) και αναμένεται να επίστρεψει δριμύτερη στο παρκέ λαμβάνοντας κανονικά μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες συνεχίζουν τις προπονήσεις σε ατομικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: