Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΟΡΦΕΑΣ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ



Αναμένονται ανακοινώσεις

Σε φουλ ρυθμό βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ορφέα Νέου Σκοπού. Ο Παναγιώτης Σπανός ανανέωσε την συνεργασία του με τους "ασπρόμαυρους" και ηγείται της προσπάθειας για την απόκτηση ταλαντούχων αθλητών. Ο Ορφέας έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Ικάρους και τον Πανσερραϊκό προκειμένου να προσθέσει στο δυναμικό του παίκτες από τους "κυανοκίτρινους" και τα "λιοντάρια" για να παρουσιαθούν οι "νεοφώτιστοι" ανταγωνιστικοί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Απο το ρόστερ του Ορφέα θα αποτελέσουν παρελθόν οι: Δώδος, Μιχαηλίδης, Καραμπεντής. Αντιθέτως, οι: Τσιούλκας, Αρχοντίδης, Ματζιούνης θα ενισχύσουν τους "ασπρόμαυρους" και στη νέα σεζόν, ενώ και ο Χατζηβασιλειάδης παρότι ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις Σέρρες (καταγεται από την Καβάλα) θα παραμείνει στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού γίνονται βελτιωτικά έργα προκειμένου να είναι έτοιμο για το πρωτάθλημα, αλλά και για το Green Festival - Tournament 2 που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Ορφέα, τέλη καλοκαιριού - αρχές φθινοπώρου με την συμμετοχή αξιόλογων συνόλων.

Οι μεταβατικές προπονήσεις θα λάβουν τέλος στις 5 Ιουλίου.






Δεν υπάρχουν σχόλια: