Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Γ' ΕΘΝΙΚΗ


Κινήσεις «ματ» από τον Ορφέα

Σε σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του προέβη ο Ορφέας Νέου Σκοπού δείχνοντας ότι έχει πάρει στα σοβαρά την παρουσία του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» απέκτησαν τους: Αλέκο Καδή (θέση 1, με υποσχετική ενός έτους από τους Ικάρους), Γιάννη Παπαδόπουλο (θέση 2-3, ελεύθερος από Πανσερραϊκό), Δημήτρη Σουτζόπουλο (θέση 3-4, με υποσχετική ενός έτους από τον Αία Ευόσμου, αγωνίσθηκε στους Ικάρους) και Γιάννη Καβράκη (θέση 3, με υποσχετική ενός έτους από την Αθλητική Ένωση Συκεών, φόρεσε την φανέλα του Πανσερραϊκού). Λόγω της νέας διάταξης περί των αθλητών που έχουν ηλικία 30+ «χάλασε» η μεταγραφή του Χρήστου Κούτρη (θητεία σε Ικάρους και Πανσερραϊκό) γεγονός το οποίο στενοχώρησε τους ανθρώπους του Ορφέα που βρέθηκαν μπροστά στο δίλημμα: Κούτρης ή Καδής, παρόλο που ήθελαν να εντάξουν στο ρόστερ του σερραϊκού συγκροτήματος και τους 2 έμπειρους και ικανούς καλαθοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας ασχολούνται με την περίπτωση αθλητή που αγωνίζεται στη θέση 3 και το θέμα αναμένεται να τελειώσει είτε θετικά είτε αρνητικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Παναγιώτης Σπανός δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο μεταγραφής κάποιου σέντερ («ναυάγησε» του Κατσικά) εφόσον προκύψει κάτι καλό ούτως ώστε να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η frontline του Ορφέα. Στα θετικά για τους “ασπρόμαυρους” συγκαταλέγεται και η ανανέωση της υποσχετικής τόσο του Τσινόπουλου (από τα Κουφάλια) όσο και του Θεοδώρου (από Αναγέννηση / Φλόγα).

Επίσης οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της πραγματοποίησης του Green Tournament 2, το οποίο θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού στις 29 και 30 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: