Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΕΚΑΣΑΜΑΘ



Μαζική ενίσχυση στο Σιδηρόκαστρο

Πρωταγωνιστικό ρόλο θέλει να διαδραματίσει η ομάδα του Ρούπελ στο νέο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Δεδομένης λοιπόν αυτής της επιθυμίας των διοικούντων του Σιδηροκάστρου έγιναν αρκετές και σημαντικές μεταγραφές.

Συγκεκριμένα στο έμψυχο δυναμικό του Ρούπελ προστέθηκαν οι:

Γιώργος Κατσικάς, Γιάννης Μπουτάκογλου (αμφότεροι αγωνίσθηκαν πέρυσι με τα χρώματα της Ηράκλειας), Παναγιώτης Γιαβρόπουλος, Ισαάκ Σαββίδης (ερχόμενοι από τον Πανσερραϊκό), Δώδος (θητεία σε Ορφέα Νέου Σκοπού), Ανανιάδης (από Κιλκίς), Μπαμπούλιας (με αποδέσμευση από τον Γ.ΑΣ. Κομοτηνή), ενώ παρέμεινε και ο Δημήτρης Τσανάκας.

Από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν οι:

Ευθυμιάδης, Σαββίδης, Νάκος, Δαγκλής.

Οι υπεύθυνοι του Ρούπελ Σιδηροκάστρου εκφράζουν τα ευχαριστήρια τους στην διοίκηση των Ικάρων – Πανσερραϊκού που διευκόλυνε την μετακίνηση των νεοαποκτηθέντων παικτών στην ομάδα. Παράλληλα συγχαίρουν τους Ικάρους για την άνοδό τους στην Α2, αλλά και τον Ορφέα Νέου Σκοπού για το άλμα στη Γ’ Εθνική.

Η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει σε κανονικούς ρυθμούς μετά τις 15 Αυγούστου οπότε και θα έχει καλυφθεί το κενό που υπάρχει στον πάγκο του Σιδηροκάστρου ύστερα από την μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Χίτζο. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν προσεγγίσει κάποιους προπονητές (Σερραίους και μη) και το θέμα αναμένεται να κλείσει εντός των ημερών.

Στόχος των παραγόντων του Ρούπελ αποτελεί και η υποστήριξη των παιδιών που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής και δεν αποκλείεται ορισμένοι έφηβοι να βοηθήσουν την ανδρική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: