Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Ο Ντόβας στο Νέο Σκοπό

Σε ακόμη μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ορφέας Νέου Σκοπού αποκτώντας τον Βάιο Ντόβα. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως σουτινγκ – γκαρντ και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Αίολου Τρικάλων.


Κατά τα άλλα οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του Green Festival – Tournament 2 που τελικά θα λάβει χώρα στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού με την συμμετοχή του Ορφέα, των Ικάρων, του Ερμή Λαγκαδά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και της Κομοτηνής. Μάλιστα οι υπεύθυνοι του Ορφέα σχεδιάζουν να τιμήσουν τον Πρόεδρο του Γ.Α.Σ Κομοτηνή, κ. Ταξιλδάρη που είναι Παραολυμπιονίκης και κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση θα προβάλλουν και το πρόγραμμα θεραπευτικής ιππασίας που εφαρμόζεται στην περιοχή.

Η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ. Ο Παναγιώτης Σπανός έχει κλείσει και κάποια φιλικά που θα διεξαχθούν τον επόμενο μήνα εντός έδρας με αντιπάλους τον Πανσερραϊκό και τους Τιτάνες Δράμας, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο οι «ασπρόμαυροι» να λάβουν μέρος σε τουρνουά που θα γίνει στη Φλώρινα στις 11-12-13 Σεπτεμβρίου όπου το «παρών» θα δώσουν ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: