Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ



Τέλος ο Όπασιτς από τους Ικάρους!

Παρελθόν αποτελεί από τους "κυανοκίτρινους" ο Άλεξ Όπασιτς. Ο 23χρονος αθλητής, παρά το καλό βιογραφικό που τον συνόδευε με τις παραστάσεις που είχε από Αυστραλία και Αμερική, δεν έπεισε τον Στάθη Καμαράκη για την αξία του και η συμμετοχή του στο τουρνουά του Ορφέα Νέου Σκοπού αποτέλεσε το "κύκνειο άσμα" του ως παίκτη των Ικάρων. Ο Όπασιτς φόρεσε τρεις φορές την "κυανοκίτρινη" φανέλα στις φιλικές αναμετρήσεις με την Αναγέννηση/Φλόγα, την Κομοτηνή και τον Ερμή Λαγκαδά.

Ήδη οι παράγοντες της σερραϊκής ομάδας σε συνεργασία πάντοτε με τον προπονητή βρίσκονται σε αναζήτηση σέντερ που μπορεί να είναι είτε κοινοτικός αθλητής είτε Έλληνας. Αναφορικά με το θέμα του Μίλος Παβλίσεβιτς, ο εν λόγω καλαθοσφαιριστής έδωσε το "παρών" στο "Green Basket 2", αλλά άγνωστο παραμένει το αν και πότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του αφού εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα που είναι τροχοπέδη στην όλη υπόθεση.

Κατά τα άλλα οι εκλογές έφεραν αλλαγές και το φιλικό παιχνίδι με εορταστικό χαρακτήρα των Ικάρων κόντρα στην Καβάλα που είχε προγραμματισθεί για τις 26 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί την συγκεκριμένη ημερομηνία, αφού βάσει ανακοίνωσης της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης οι "κυανοκίτρινοι" θα αγωνισθούν με την Δάφνη εκτός έδρας για τον θεσμό του κυπέλλου στις 26 και όχι στις 30 Σεπτεμβρίου όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό. Σε περίπτωση που οι Ίκαροι υπερκεράσουν το εμπόδιο της Δάφνης που βρίσκεται σε δυσχερή θέση τότε θα υποδεχθούν στις 30 του μηνός (αντί για τις 3 Οκτωβρίου) το νικητή του ζευγαριού, Ξάνθη - Ερμής Περάματος.

Τέλος, οι Ίκαροι προετοιμάζονται για το τουρνουά του Βόλου που θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο στις 8 μ.μ. το σύνολο του Στάθη Καμαράκη θα παίξει εναντίον της Κομοτηνής, ενώ την Κυριακή θα αναμετρηθεί είτε με τη Νίκη Βόλου είτε με τον Φίλιππο Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: