Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2;

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ) θίγοντας ακόμη μια φορά τα κακώς κείμενα που επικρατούν στον χώρο της Α2 εθνικής κατηγορίας. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Δυστυχώς όλοι παρακολουθούμε την ουσιαστική διάλυση της Α2 κατηγορίας με την Ομοσπονδία να παρατηρεί απαθώς λες και κάποιος άλλος διοργανώνει το πρωτάθλημα. Δυστυχώς οι αθλητές της κατηγορίας παρότι έχουν ξεκινήσει την αγωνιστική προετοιμασία τους παραμένουν ανασφάλιστοι καθώς η ΕΟΚ αρνείται να υπογράψει την συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία που η ίδια έχει συμφωνήσει.

Ταυτόχρονα, τρεις ομάδες της κατηγορίας δεν λειτουργούν αγωνιστικά (προπονητής, μεταγραφές) με την Ομοσπονδία να μην παίρνει καμία θέση και να μην ανακοινώνει τι θα συμβεί με τις εν λόγω ομάδες. Θα θέσει επιτέλους κάποια προθεσμία για τις ομάδες ή, θα περιμένουμε την 1η αγωνιστική για να μάθουμε ποιες ομάδες θα κατέβουν τελικά στο πρωτάθλημά; Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ, διότι κάτω από αυτές της συνθήκες δεσμευόμαστε ότι η πρώτη αγωνιστική δεν θα ξεκινήσει ποτέ.


Φτάνει λοιπόν η αδιαφορία, φτάνει η ανασφάλεια, φτάνουν τα λόγια που ακούμε τα τελευταία χρόνια την στιγμή που δεν έχει γίνει ούτε ένα βήμα υπέρ του Έλληνα καλαθοσφαιριστή".

Πηγή: www.psak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: