Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

A2 EΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Δηλώσεις Στάθη Καμαράκη

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των Ικάρων Στάθης Καμαράκης στην επίσημη ιστοσελίδα των "κυανοκίτρινων" σχετικά με το φιλικό αγώνα κόντρα στον ΚΑΟΔ τόνισε τα εξής:

"Είμαστε σε καλό δρόμο. Τα φιλικά αυτά σκοπεύουν στο να μάθουν οι παίκτες να συνεργάζονται σωστά μεταξύ τους., να μάθουμε τα συστήματα και τις κινήσεις του καθενός και να μοιράσουμε τους ρόλους. Θετικό στοιχείο δεν ήταν μόνο η νίκη, αλλά και η υπομονή που δείξαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 15 πόντους. Καταφέραμε σιγά σιγά να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να εξαλείψουμε τη διαφορά, φτάνοντας στο τέλος σε μια νίκη ευκολότερη απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Όταν ο ΚΑΟΔ μας έπαιξε με κοντό σχήμα, οι ψηλοί μας βρέθηκαν πολλές φορές μόνοι κάτω από το καλάθι. Χάσαμε 8 τέτοια σουτ, όμως είναι λογικό, λόγω της σκληρής προπόνησης κι της έλλειψης φρεσκάδας. Το πρόβλημα αυτό δεν μας ανησυχεί, αντίθετα το φαινόμενο δείχνει ότι γίνεται σωστή δουλεια στην εκγύμναση βάσει του προγράμματος.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, που προσέφεραν υψηλό θέαμα, τολμώ να πω επιπέδου Α1. Καλούμε τον κόσμο να διαπιστώσει από κοντά στα επόμενα παιχνίδια το ωραίο μπάσκετ που παίζεται."

Φωτο - πηγή: www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: