Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ



Μπαίνει το νερό στ' αυλάκι

ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ - ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ:84-70


Ακόμη ένα σερραϊκό ντέρμπι σε φιλικό όμως επίπεδο έλαβε χώρα χτες το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού με αντιπάλους τον γηπεδούχο Ορφέα και το Ρούπελ. Οι "ασπρόμαυροι" του Παναγιώτη Σπανού μετά το πέρας 50 αγωνιστικών λεπτών (η συνάντηση είχε διάρκεια πέντε περιόδων) πήραν τη δεύτερη νίκη απέναντι στο Σιδηρόκαστρο αφού είχε προηγηθεί και το φιλικό στις 26 Αυγούστου (67-63).

Οι δυο σερραϊκές ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία στο παρκέ ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Από τον Ορφέα δεν αγωνίσθηκαν οι Καδής, Τσιούλκας, Τσινόπουλος. Ο Αλέκος Καδής υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη και τέθηκε εκτός δράσης, ενώ η κατάσταση του Βαλάντη Τσιούλκα είναι πιο σοβαρή απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί (είχε γίνει λόγος για τράβηγμα) και ο σέντερ του Ορφέα θα απέχει απο τις προπονήσεις άλλες 10 μέρες. Επίσης ο Τσινόπουλος έχει ενοχλήσεις στο πέλμα. Λογικό είναι αυτοί οι τραυματισμοί να προκαλούν πονοκέφαλο στον Παναγιώτη Σπανό αφού αφορούν σημαντικά στελέχη των "ασπρόμαυρων".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Ορφέα θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για την Φλώρινα όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο τοπικός Αριστοτέλης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας το σερραϊκό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τους διοργανωτές, ενώ την Κυριακή θα διασταυρώσει τα ξίφη του είτε με τον Φίλιππο Βέροιας είτε με τον Ιωνικό Διαβατών.

Όσο αφορά το Ρούπελ Σιδηροκάστρου το σύνολο του Λάζαρου Κυριακού θα φιλοξενήσει τον Γαλαξία Αδένδρου την ερχόμενη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου (άλλαξε η ημερομηνία) στην έδρα του στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν οι δυο ομάδες. Το αρχικά προγραμματισμένο φιλικό με τον Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη στις 19 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά λόγω μη διαθεσιμότητας του κλειστού γυμναστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: