Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΓΕΩΡΓΟΥΔΕΙΑ"





Πήραν την πρωτιά οι Ίκαροι

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ "ΓΕΩΡΓΟΥΔΕΙΑ" για τους Ικάρους. Η ομάδα του Στάθη Καμαράκη κατέκτησε την πρώτη θέση στη διοργάνωση επικρατώντας χτες το απόγευμα του Πιερικού / Αρχέλαου Κατερίνης στον μεγάλο τελικό με 78-58. Οι "κυανοκίτρινοι" είχαν το πάνω χέρι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν εύκολα στη νίκη παρά και την απουσία του Γιώργου Ασημάκη, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε λόγω ενός μικροτραυματισμού που δεν εμπνέει όμως καμιά ανησυχία. Στον μικρό τελικό ο Ερμής Λαγκαδάς υπέταξε την ΜΕΝΤ.

Σε δηλώσεις που έκανε στο serresbasket ο εορτάζων προπονητής των Ικάρων, Στάθης Καμαράκης τόνισε τα εξής:

" Μέσω της συμμετοχής μας σε αυτό το τουρνουά βγάλαμε χρήσιμα συμπέρασματα. Βάλαμε στο παιχνίδι και τον Φίλιππο Συμεωνίδη και πιστεύω ότι σιγά - σιγά μπαίνουμε στο κλίμα της Α2".

Αναφορικά τώρα με τον αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην Δάφνη υπάρχουν δυο ενδεχόμενα. Είτε ο αγώνας να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων και όχι στην Αθήνα βάσει του αρχικού προγράμματος, είτε οι Ίκαροι να πάρουν την πρόκριση στα χαρτιά λόγω των τεράστιων οικονομικών και αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η αθηναϊκή ομάδα. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα της νέας εβδομάδας. Σε περίπτωση πάντως που δεν πραγματοποιηθεί ο αγώνας κυπέλλου οι Ίκαροι θα προσπαθήσουν να κάνουν το φιλικό με την Καβάλα το Σάββατο στις Σέρρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: