Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ



Άφησε καλές εντυπώσεις

Α.Ο.Σ - Τιτάνες Δράμας: 51-62

Την ήττα γνώρισε ο Α.Ο.Σ στο φιλικό παιχνίδι με τους Τιτάνες Δράμας. Η σερραϊκή ομάδα έδειξε καλά δείγματα γραφής κόντρα σε ένα ισχυρό σύνολο που ενισχύθηκε σημαντικά κατά την περίοδο των μεταγραφών. Από τον αγώνα απουσίασαν από πλευράς Α.Ο.Σ τόσο η Μούνδρου όσο και η Πούφλη (νέα μεταγραφικά αποκτήματα) για προσωπικούς λόγους, ενώ από τις Δραμινες έλειψε η Σεβδυνίδου με την μέχρι πρότινος αθλήτρια και πρώτη σκόρερ της Κομοτηνής να έχει ενοχλήσεις στη μέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την φανέλα των Τιτάνων αγωνίσθηκε και η Φιλανδή παίκτρια Hellanious Sana, της οποίας ο σύντροφος, Shawn Huff, παίζει στην Καβάλα (Α1).

Χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι εν έτει 2009 τοποθετήθηκαν πετσέτες (!) στο παρκέ του κλειστού γυμναστήριου της Ομόνοιας διότι έσταζε νερό από την οροφή λόγω της βροχόπτωσης, ενώ ο ηλεκτρονικός πίνακας τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικού προβλήματος και χρησιμοποιήθηκε χρονόμετρο χειρός. Και μη χειρότερα...

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της συνάντησης οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν στα μέσα της πρώτης περιόδου με 8-13 χάρη σε προσπάθειες της Λένιας Κουτούση, αλλά η Ελπίδα Τζιαμπάζη είχε κέφια έξω από τα 6.25 και το δεκάλεπτο έληξε 14-16. Στην επόμενη περίοδο οι Τιτάνες εξασφάλισαν προβάδισμα 5 πόντων (19-24), αλλά ο Α.Ο.Σ με καλή άμυνα και συνετές επιλογές στην επίθεση πήρε κεφάλι στο σκορ με 30-28.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Δραμινές με την Μαρίνου να αναλαμβάνει δράση βρέθηκαν μπροστά με 33-40 και η περίοδος έκλεισε με 39-44. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το "τριφύλλι" πάλεψε για νά πάρει τη νίκη γοήτρου και η Θάλεια Μαραγκού με δίποντο μείωσε σε 51-53. Δυο συνεχόμενα όμως εύστοχα τρίποντα από την Χελάνιους και από την Εύη Κουτούση έδωσαν "αέρα" 8 πόντων στους Τιτάνες (51-59) και η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ των φιλοξενούμενων.

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 30-28 (ημ.), 39-44, 51-62

Α.Ο.Σ (Κηρύκος): Μαραγκού 10, Καρατζά 1, Σαμουλαδά 12 (3), Τζιαμπάζη 16 (3), Πελτέκη 5, Παλλάδα 7, Ρίσκου, Τόγα.

Τιτάνες Δράμας (Γαϊτάνης): Γιαντσιώρη 2, Μαρίνου 15 (1), Λίτσου 8, Ράμναλη 6 (1), Χελένιους 8 (2), Τζανή 6, Κουτούση 17, Γαϊτάνη, Μυλωνά, Αλαπάνη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Τιτάνων Δράμας, κ. Γαϊτάνης δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στο serresbasket.



Δεν υπάρχουν σχόλια: