Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Στάθης Καμαράκης: «Έμφαση σε άμυνα και ριμπάουντ»

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής των "κυανοκίτρινων" Στάθης Καμαράκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (www.ikaroibc.gr), ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Ολυμπιάδα Πατρών. Ο τεχνικός των Ικάρων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην άτυχη πρεμιέρα με το Ρέθυμνο.

«Με το Ρέθυμνο το παιχνίδι κρίθηκε στα αμυντικά ριμπάουντ. Μελετώντας τις στατιστικές κατηγορίες, δεν υπολειπόμασταν σε κάποιον άλλο τομέα. Χάσαμε κρίσιμα ριμπάουντ, που έδιναν στο Ρέθυμνο δεύτερη ευκαιρία για να πετύχει πόντους. Κάναμε περισσότερες επιθέσεις, αλλά το άγχος μας έκανε άστοχους. Αμυντικά λειτουργήσαμε καλά, όμως τα ριμπάουντ και τα άστοχα σουτ μας οδήγησαν στην ήττα.

Η Ολυμπιάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε συνολική άμυνα, γιατί ο αντίπαλος έχει πολύ καλή περιφέρεια αλλά είναι και δυνατός στη ρακέτα. Οπωσδήποτε το κλειδί είναι το μαρκάρισμα του Γκαγκαλούδη, ο οποίος στήνει πολύ καλά τα picks, όμως αν δεν δούμε συνολικά τα ατού της Ολυμπιάδας θα έχουμε πρόβλημα. Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δώσουμε στο θέμα των ριμπάουντ. Όχι μόνο γιατί μας στοίχισαν στο προηγούμενο ματς, αλλά και γιατί ο σέντερ της Ολυμπιάδας, ο Κοσάνοβιτς είναι φοβερός σε αυτόν τον τομέα.»

Χορηγός και η σχολή Η/Υ Computer Access

Το Κέντρο Εκπαίδευσης & Πιστοποίησης Γνώσεων Η/Υ Computer Access (Περ. Κωστοπούλου 16 & Παπανδρέου – 23210 56120) προστέθηκε στην ομάδα των χορηγών των Ικάρων Σερρών για την περίοδο 2009-10.

ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: