Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Α' ΦΑΣΗ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Ηράκλεια και Σιδηρόκαστρο συνεχίζουν
την πορεία τους


Την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ πήραν Ηράκλεια και Σιδηρόκαστρο, σε αντίθεση με τον Πανσερραϊκό που αποκλείσθηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.


Α.Ε. Δοξάτου - Ρούπελ Σιδηροκάστρου: 57-68

Νίκη - πρόκριση σημείωσε το συγκρότημα του Κοσμά Ιωαννίδη στο Δοξάτο επί της τοπικής ομάδας. Αξίζει να τονισθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας επιτυχία για το Ρούπελ στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ρούπελ εκφράζει τις θερμές ευχές του για βίον ανθόσπαρτο στον καλαθοσφαιριστή της ομάδας, Κώστα Αβραμίδη που παντρεύθηκε χτες την εκλεκτή της καρδιάς του.


Α.Ε. Κομοτηνής - Πανσερραϊκός: 67-55

Με πολλά παράπονα για την διαιτησία επέστρεψε από την Κομοτηνή η αποστολή των "λιονταριών". Στις αρχές της δεύτερης περιόδου οι διαιτητές (Moυτάφη-Μαυρακάκης) χρεώσαν με τέταρτο φάουλ το βαρύ "πυροβολικό" του Πανσερραϊκού, Ηλία Τράκα, που κάθισε στο πάγκο, ενώ και οι περισσότερες υποδείξεις του διαιτητικού διδύμου ήταν εις βάρος των "κόκκινων" με συνέπεια η Κομοτηνή να εξασφαλίσει προβάδισμα 10 πόντων στο ημίχρονο. Τα "λιοντάρια" επιχείρησαν στην επανάληψη να αλλάξουν το σκηνικό του αγώνα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ηράκλεια - Φιλία Ορεστιάδας: 20-0

Δίχως να ιδρώσει η Ηράκλεια εξασφάλισε την πρόκριση αφού η Φιλία νωρίτερα είχε ενημερώσει την ΕΚΑΣΑΜΑΘ ότι δεν θα κατέβαινε στον αγώνα.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΑΣ ΔΙΔ/ΧΟ -
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΚ ΚΑΒΑΛΑΣ: 20 – 0

ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Α.Ο. -
ΦΙΛΙΑ ΓΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: 20 - 0

ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΕ ΔΡΑΜΑΣ -
ΡΟΥΠΕΛ ΑΓΣ ΣΙΔ/ΣΤΡΟΥ: 57-68

ΑΣΠΙΣ ΑΠΣ ΞΑΝΘ. -
ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΣ ΔΡΑΜΑΣ: 50-82

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΓΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛ -
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ: 58-60

ΑΘΛΟΣ ΑΣ ΞΑΝΘΗΣ -
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΒ: 51-74

ΘΥΕΛΛΑ ΓΑΣ ΦΕΡΩΝ -
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΚΑΒ: 88-64

ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΕ ΜΓΣ -
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΜΓΣ: 67-55

Δεν υπάρχουν σχόλια: