Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Η ισχύς εν τη ενώσει

"Αθλητές ενωμένοι ποτέ νικημένοι". Δεν διεξήχθη τελικά η πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Οι αθλητές κράτησαν το λόγο τους και το τζάμπολ δεν έγινε ποτέ. Στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων όλοι έδωσαν το "παρών", παίκτες, προπονητές, διαιτητές, ο κομισάριος, παράγοντες, σημειωτές, οι υπεύθυνοι της στατιστικής υπηρεσίας του Γαλάνη, ο αρμόδιος σχετικά με το αντι-ντόπιγκ κοντρόλ, δημοσιογράφοι, αστυνομικοί και ορισμένοι φίλαθλοι.

Από τις 4.30 μ.μ. οι αθλητές φόρεσαν τα μπλουζάκια του ΠΣΑΚ και μετά σχηματίσθηκαν "πηγαδάκια" στο παρκέ. Στις 5 οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και τα κινητά τους τηλέφωνα πήραν "φωτιά", αφού ήθελαν να μάθουν τι μέλει γενέσθαι στα υπόλοιπα γήπεδα. Το "θρίλερ" με την διεξαγωγή ή μη της συνάντησης ανάμεσα στον Αρκάδικο και την Ολυμπιάδα Πατρών προκάλεσε προς στιγμή ολιγόλεπτη ανησυχία, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Το φύλλο αγώνος συμπληρώθηκε κανονικά, ενώ ο Θανάσης Τοπούζης με τον Τάσο Δημητριάδη επέδωσαν στον κομισάριο της αναμέτρησης, κ. Χατζησταύρου ένα έγγραφο σχετικά με την απεργία του ΠΣΑΚ. Στις 5.45 μ.μ. ακούσθηκε το σφύριγμα των διαιτητών με τους παίκτες να χειροκροτούν για τη νίκη που πέτυχαν.

Διαιτητές: Koυκουλίτσιος - Μαγκλογιάννης - Παπαδόπουλος.

Ίκαροι (Καμαράκης): Πεχλιβάνης, Μουζακίτης, Τότσιος, Γεωργαντζάς, Ιωσηφίδης, Παπούδας, Χόχλερ, Παβλίσεβιτς, Ασημάκης, Συμεωνίδης, Βοϊβατόπουλος, Τοπούζης.

Ερμής (Σιγάλας): Μπεχλιβάνης, Αντωνιάδης, Στέβοβιτς, Μάντιτς, Μασλαρινός, Παπακωνσταντίνου, Ράλλης, Τσότσος, Λευκαδίτης, Πλιούκας, Λούπος, Δημητριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: