Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Θανάσης Τοπούζης:"Θα παλέψουμε - Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία"

Ξεκίνησε χτες η προετοιμασία των Ικάρων για τον σπουδαίο αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό ύστερα από την μεγάλη νίκη που σημείωσε το συγκρότημα του Στάθη Καμαράκη επί της Νήαρ Ήστ. Άπαντες στο "στρατόπεδο" των Ικάρων γνωρίζουν τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρακλή, αλλά οι αθλητές των "κυανοκίτρινων" έχοντας και την θερμή συμπαράσταση από τον κόσμο θα κάνουν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να κατακτήσουν το ροζ φύλλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι Κώστας Τότσιος και Φίλιππός Συμεωνίδης έχουν φορέσει κατά το παρελθόν με επιτυχία την "κυανόλευκη" φανέλα και σίγουρα τα συναισθήματα θα είναι περίεργα για τους δύο καλαθοσφαίριστες μέχρι να γίνει το τζάμπολ.

Σε ηχογραφημένες δηλώσεις που έκανε ο Θανάσης Τοπούζης στο Αθλητικό Μετρόπολις Σερρών 97.2 και φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή "Time-Out" με τον Κώστα Μπάζιργιάννη, ο έμπειρος σέντερ των Ικάρων ενόψει του παιχνιδιού με τον Ηρακλή τόνισε τα εξής:

"Έρχεται μια ομάδα που θεωρείται ως η υπερομάδα στην Α2. Εμείς θα παλέψουμε. Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία. Βλέποντας και κάνοντας."

Επίσης εκτενείς δηλώσεις για την συνάντηση με τον Ηρακλή έκανε ο Φίλιππος Συμεωνίδης στην επίσημη ιστοσελίδα των Ικάρων (www.ikaroibc.gr). O 29 χρονος αθλητής ανέφερε τα εξής:

"Πρέπει και πάλι να δείξουμε μεγαλύτερο πάθος για τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε επιτέλους στον κόσμο μας ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερες βαθμολογικές θέσεις. Νομίζω ότι ο Ηρακλής δεν έχει μόνο καλούς αλλά και πολλούς παίκτες. Είναι ομάδα με μεγάλο βάθος και ο προπονητής του έχει την δυνατότητα να κάνει συχνές αλλαγές, κρατώντας ξεκούραστους τους παίκτες και παρουσιάζοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό σύνολο μέσα στο παρκέ ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να παίξουμε μυαλωμένα αλλά και με πάθος για να φτάσουμε στη νίκη."

ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: