Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


"Απόδραση" από την Καισαριανή

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία των Ικάρων για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τη Νήαρ Ήστ. Οι "κυανοκίτρινοι" θα παραταχθούν πλήρεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι με σκοπό να "ζευγαρώσουν" τις νίκες τους στο φετινό πρωτάθλημα. Η αποστολή βέβαια της σερραϊκής ομάδας κάθε άλλο παρά εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί, αφού το σύνολο του Τόλη Καρνέση είναι πολύ ισχυρό και στοχεύει στην άνοδο στην Α1, ενώ για του λόγου το αληθές ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικού πινακα με τον Ηρακλή έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς με 4 νίκες.

Στην τελευταία συνάντηση των Ικάρων με τη Νήαρ Ήστ στην Αθήνα (16/3/2008) για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής, οι "κυανοκίτρινοι" ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα είχαν ηττηθεί στην παράταση με 100-97.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα νεά η αναμέτρηση των Ικάρων με τον Ερμή Λαγκαδά θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΟΚ, αφού χτες οι εκπρόσωποι των σωματείων της Α2 στη συνάντηση που είχαν με τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας στην Αθήνα ζήτησαν να γίνουν κανονικά τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής που δεν διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο λόγω της απεργίας του ΠΣΑΚ, προκειμένου να μην υπάρξει "αλλοίωση" του πρωταθλήματος και η ΕΟΚ έκανε το αίτημα δεκτό.

Διαιτητές του αγώνα, Νήαρ Ήστ - Ίκαροι θα είναι οι: Ξενικάκης-Κατραχούρας-Μπούσιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: