Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Καμαράκης: "Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Ηρακλή"


Πεχλιβάνης: "Ελπίζω να πάνε όλα καλά"

Ολοκληρώνεται αύριο το πρωί η προετοιμασία των Ικάρων για το σπουδαίο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή. Ο Στάθης Καμαράκης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κώστα Γεωργαντζά, ο οποίος έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού, ακολουθεί θεραπεία και αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα. Επιπροσθέτως η κατάσταση του Θανάση Τοπούζη (ελαφρύ διάστρεμμα) δεν εμπνέει καμιά ανησυχία για την συμμέτοχη του έμπειρου σέντερ στην ανάμετρηση κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Το τεχνικό team των "κυανοκίτρινων" παρακολούθησε τηλεοπτικά χτες το απόγευμα το δεύτερο ημίχρονο (νωρίτερα η ομάδα είχε προπόνηση) του αγώνα κυπέλλου του Ηρακλή με τον Πανιώνιο, ενώ υπήρξε προβολή βίντεο στους αθλητές κάτι το οποίο θα επαναληφθεί και στην αυριανή προπόνηση.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο επίσημος Ηρακλής δεν ζήτησε εισιτήρια για την συνάντηση του Σαββάτου, αλλά αναμένεται να δώσουν το "παρών" στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων φίλαθλοι του "γηραιού" παρά και το γεγονός ότι την ίδια μέρα έχει αγώνα ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής με τον Εργοτέλη στο Καυταντζόγλειο στάδιο.

Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι: Δεσλής-Θεονάς-Τζαφλέρης.

Ακούστε τις ενδιαφέρουσες ηχογραφημένες δηλώσεις που έκαναν στο Αθλητικό Μετρόπολις Σερρών. 97.2 και οι οποίες φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή "Τime-Out" με τον Κώστα Μπαζιργιάννη, ο αθλητής των Ικάρων, Κώστας Πεχλιβάνης και ο τεχνικός των "κυανοκίτρινων", Στάθης Καμαράκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: