Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Μονόδρομος η νίκη για τον Ορφέα

Να επιστρέψει στα επιτυχή αποτελέσματα επιθυμεί διακαώς ο Ορφεάς που μετράει 3 σερί ήττες από Κένταυρο Καλικράτειας, Χαλκηδόνα και Δόξα Δρυμού. Οι "ασπρόμαυροι" θα υποδεχθούν την Κυριακή το απόγευμα (6 μ.μ.) τον ουραγό της βαθμολογίας Θερμαϊκό Φλογητών σε ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη θεωρείται επιβεβλημένη για το σύνολο του Παναγιώτη Σπανού.

Από τον κρίσιμο αγώνα εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα απουσιάσει ο Γιάννης Παπαδόπουλος του οποίου η κατάσταση (βαρύ διάστρεμμα) ναι μεν παρούσιασε θεαματική βελτίωση ύστερα από τις φυσιοθεραπίες στις υποίες υποβάλλεται ο γκαρντ του Ορφέα τις τελευταίες μέρες, αλλά σε καμία περίπτωση 0 27 χρονος αθλητής δεν είναι 100% έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, παρά και την θέληση που έχει ο ίδιος για να λάβει μέρος στην αναμέτρηση.

Καδής - Χατζηβασιλειάδης - Θεοδώρου - Καβράκης έχουν ενοχλήσεις αλλά θα ενισχύσουν τους "ασπρόμαυρους", ενώ ο Αρχοντίδης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες του Ορφέα τον προπονητή και τους αθλητές της ομάδας. Σε αυτή την συνάντηση οι ιθύνοντες των "ασπρόμαυρων" εξέφρασαν την απογοήτευσή τους σχετικά με την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε ο Ορφέας στα τελευταία παιχνίδια και ανακοίνωσαν την επιβολή χρηματικού προστίμου σε όλα τα μέλη της ομάδας κρούoντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Συμφωνα με πληροφορίες το πρόστιμο είναι υπό αίρεση, εφόσον οι "ασπρόμαυροι" καταφέρουν να σημειώσουν 3 νίκες στους επόμενους αγώνες με Φλογητά, Ελευθερούπολη και Ωραιόκαστρο. Πάντως οι σχέσεις μεταξύ των αθλητών, του Παναγιώτη Σπανού και των διοικούντων είναι αρμονικές, αφού υπάρχει μεγάλη πίστη στις ικανότητες και τις αρετές που έχει η ομάδα.

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Θερμαϊκό Φλογητών, ο τεχνικός του Ορφέα, Παναγιώτης Σπανός με δηλώσεις που έκανε στο serresbasket τόνισε τα εξής:

"Μολονότι είναι ακόμη νωρίς στο πρωτάθλημα, το παιχνίδι με τα Φλογητά είναι πολύ σημαντικό για εμάς ύστερα και από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θα έλεγα ότι ο αγώνας της Κυριακής είναι τελικός. Δεν μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση του αντιπάλου. Μίλησα με τα παιδιά, θα παλέψουμε σκληρά και πιστεύω ότι και με την συμπαράσταση του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη."

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι: Παπαφωτίου - Παπαδημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: