Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Από το κακό στο χειρότερο

Η "κατάρα" των τραυματισμών δεν λέει να λάβει τέλος στον Ορφέα. Ο Παναγιώτης Σπανός δεν μπορεί να πιστέψει αυτό το οποίο συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ομάδα του, η οποία δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα ενόψει μάλιστα και της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" είναι τα εξής:

Καδής: H αποθεραπεία για τη ζημιά που υπέστη ο βασικός playmaker του Ορφέα στο δεξί γόνατο (μερική ρήξη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο) εξελίσσεται πολύ καλά και αναμένεται να επιστρέψει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Θερμαϊκό Φλογητών.

Χατζηβασιλειάδης: Ο Καβαλιώτης γκαρντ έκανε την Δευτέρα νέα ένεση στο πέλμα.

Θεοδώρου: Υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία την Δευτέρα και τα αποτέλεσματα έδειξαν ότι δεν πειράχθηκε ο μηνίσκος, αλλά έχει χονδροπάθεια. Ήδη ξεκίνησε θεραπεία με ενέσεις ανάπλασης.

Παπαδόπουλος: Αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πέλμα.

Τσινόπουλος: Υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

Τσιούλκας: Έχει ενοχλήσεις στην κοτύλη του μηριαίου οστού.

Αρχοντίδης: Ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση.

Ως εκ τούτου ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με το ποιοι από τους τραυματίες θα συμπεριληφθούν τελικά στην αποστολή για τον αγώνα με την Δόξα Δρυμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις γίνονται δίχως την παρουσία playmaker.

Ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Δόξα Δρυμού ο Παναγιώτης Σπανός με δηλώσεις που έκανε στο serresbasket τόνισε τα εξής:

" Ο αντίπαλος προέρχεται από τρία αρνητικά αποτελέσματα και θέλει πολύ να πάρει τη νίκη, κάτι όμως που επιθυμούμε να κάνουμε και εμείς. Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Αν κερδίσουμε θα πρόκειται για διπλή νίκη. Άμα χάσουμε δεν θα χαθούμε κιόλας. Είμαστε «νοσοκομείο»."

Διαιτητές της συνάντησης ανάμεσα στην Δόξα Δρυμού και τον Ορφέα Νέου Σκοπού θα είναι οι: Καρακατσανίδης-Παπαγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: