Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Τρις χειρότερα

"Μαύρα" Χριστούγεννα για τις σερραϊκές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑθ, αφού και οι τρεις έμειναν μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Αγία Βαρβάρα: 53-54 (27-29 ημ.)

"Αυτοκτόνησε" το Σιδηρόκαστρο στο ντέρμπι με την Αγία Βαρβάρα. Το σύνολο του Κοσμά Ιωαννίδη βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 53-52 τέσσερα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα. Στη συνεχεια οι γηπεδούχοι έκαναν φάουλ, αλλά ο αθλητής των φιλοξενούμενων έχασε και τις 2 βολές. Δυστυχώς όμως οι παίκτες του Ρούπελ ολιγώρησαν και ο Μπανάσας πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 53-54 σε "νεκρό" χρόνο.

Διαιτητές: Τατούδης - Νέδογλου

Χρυσούπολη - Πανσερραϊκός: 85-81

Το πικρό ποτήρι της ήττας γεύτηκε ο Πανσερραϊκός στην αναμέτρηση με την Χρυσούπολη. Τα "λιοντάρια" αν και βρέθηκαν να χάνουν στην διάρκεια του αγώνα ακόμα και με 17 πόντους κατόρθωσαν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και έφτασαν στο σημείο να προηγηθούν με 60-70. Ο "διαστημικός" όμως Αμπελακιώτης από πλευράς γηπεδούχων συνέβαλλε τα μέγιστα προκειμένου οι Καβαλιώτες να πάρουν την πολύτιμη νίκη σημειώνοντας συνολικά 52 (!) πόντους με 6 εύστοχα τρίποντα.

Διαιτητές: Ασλανίδης - Ντούρας

Α.Ε. Κομοτηνής - Ηράκλεια: 80-54

Βαριά ήττα υπέστη η Ηράκλεια στην Κομοτηνή από την τοπική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σερραϊκή ομάδα ταξίδεψε στην πόλη της Θράκης με 7 παίκτες στην σύνθεσή της με τους Ντίκογλου, Βάκα, Σιουσιουλούδη, Σίσκο, Σταμπουλή να απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους (τραυματισμοί, στρατιωτική θητεία, επαγγελματικές υποχρεώσεις). Παρόλα αυτά οι "κόκκινοι" του Σπύρου Ιωαννίδη κατά διαστήματα έπαιξαν καλό μπάσκετ προσπαθώντας να μείνουν κοντά στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν τις αδυναμίες της Ηράκλειας και με ασφυκτικό πρεσινγκ ως τέλος του αγώνα απέκτησαν και σημαντική διαφορά.

Διαιτητές: Σαλικίδης - Μουτάφη


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ: 64-52

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ: 102-74

ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔ/ΣΤΡΟΥ - ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ: 53-54

Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΑ: 80-54

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: 85-81

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: 102-69



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

AΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 21

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 21

Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 19

ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ 18

ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 17

ΗΡΑΚΛΕΙΑ 17

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 16

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 15

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 15

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 13

ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 13

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ 10

* ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ ΕΧΟΥΝ 1 ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

** ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/1/2010): ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: