Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Σοκ με Μουζακίτη

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Γιάννη Μουζακίτη και γενικότερα για τους Ικάρους που δεν μπορούν να υπολογίζουν πλέον στις υπηρεσίες του 26 χρονου αθλητή. Ο γκαρντ των "κυανοκίτρινων" τραυματίσθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά και σήμερα το πρωί υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν οτι ο καλαθοσφαριστής της σερραϊκής ομάδας υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου. Ο Μουζακίτης διεκδικεί το "όσκαρ" ατυχίας, αφού και στην περσινή σεζόν είχε πάθει ζημιά πάλι στους χιαστούς, αλλά στο άλλο πόδι στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό (29/10/2008) και έχασε όλη σχεδόν την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μουζακίτης θα μπει στο χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα (πιθανότατα η επέμβαση θα γίνει στην Θεσσαλονίκη) και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για 5-6 μήνες. Αναμφισβήτητα ο τραυματισμός του Μουζακίτη αποτελεί πλήγμα για τους Ικάρους στη θέση "1", και οι Χόχλερ - Ιωσηφίδης καλούνται να επωμισθούν όλες τις ευθύνες στον οργανωτικό τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του περσινού σοβαρού τραυματισμού του Μουζακίτη και κατόπιν απόφασης του Προέδρου των Ικάρων, κ. Αθανασιάδη αποσύρθηκε προσωρινά η φανέλα με τον "γρουσούζικο" αριθμό 5. Στο φετινό πρωτάθλημα ο παίκτης των "κυανοκίτρινων" είχε το νούμερο 19, το οποίο όμως κάθε άλλο παρά τυχερό απεδείχθη.

Το serresbasket εύχεται περαστικά και ταχεία επάνοδο στον αθλητή των Ικάρων.

* ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: