Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Στον δρόμο που έχει χαράξει

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Α.Ο.Σ για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Πυλαία. Το κλίμα που επικρατεί στις "πράσινες" είναι το καλύτερο δυνατό ύστερα από τις συνεχόμενες επιτυχίες και κόντρα στις Θεσσαλονικιές οι αθλήτριες του Νίκου Κηρύκου θα επιδιώξουν να κάνουν το 9/9. Η αποστολή βέβαια της σερραϊκής ομάδας δεν θα είναι εύκολη, αφού η Πυλαία αποτελεί ένα αξιόλογο σύνολο διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, ενώ έχει ηττηθεί μόνο μια φορά και συγκεκριμένα από τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Θάλεια Μαραγκού και Λία Πελτέκη έχουν ενοχλήσεις, αλλά θα ενισχύσουν τις "πράσινες", ενώ το ίδιο θα πράξει και η Ελπίδα Τζιαμπάζη, η οποία θα παίξει έχοντας ράμματα στο φρύδι ύστερα από τον τραυματισμό της στη συνάντηση με τους Τιτάνες Δράμας. Αντιθέτως η Μαρία Ρίσκου δεν θα λάβει μέρος στον αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του Α.Ο.Σ στην Πυλαία το "τριφύλλι" μετράει 1 νίκη (2006-07: 60-63) και 2 ήττες (2007-08: 78-37, 2008-09: 83-63).

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι: Mαραμής - Ρούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: