Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Θριάμβευσε το Σιδηρόκαστρο στο ντέρμπι - Ήττα Ηράκλειας με παράπονα


Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Πανσερραϊκός: 68-53

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα του Κοσμά Ιωαννίδη στο σερραϊκό ντέρμπι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Οι δυο ομάδες πάλεψαν επί ίσοις όροις για τη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειξαν πιο συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνος κόντρα στα "λιοντάρια" του Βασίλη Χρυσανθίδη που σε ορισμένα διαστήματα του ντέρμπι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους , στηριζόμενα κυρίως στα περιφερειακά σουτ, αλλά η απειρία στοίχισε ακόμη μια φορά στους "κοκκινους".

Απο πλευράς Σιδηροκάστρου ξέχώρισε ο Γιώργος Κατσικάς, ενώ καλή απόδοση είχαν οι Τσανάκας - Γρεασίδης.


Αρίων Ξάνθης - Ηράκλεια: 65-55

Την ήττα γνώρισε η Ηράκλεια στην Ξάνθη από τον Αρίωνα σε μια αναμέτρηση όπου αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν οι δύο απαράδεκτοι διαιτητές (Ντούρας - Δαμαλής), οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της Ηράκλειας ήταν ιδιαιτέρως προκλητικοί, επιτρεποντας το σκληρό παιχνίδι των αθλητών του Αρίωνα, ενώ τα περισσότερα φάουλ που κατελογισαν ήταν εις βάρος του συγκροτήματος του Σπύρου Ιωαννίδη. Μάλιστα για την κακή διαιτησία της χθεσινής συνάντησης οι υπεύθυνοι της Ηράκλειας σκέφτονται να υποβάλλουν έγγραφη διαμαρτυρία στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η Ηράκλεια έμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της νίκη μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο (51-51). Στην τελευταία περίοδο του αγώνα ο Αρίωνας έχοντας και τα ευνοϊκά σφυρίγματα των διαιτητών ξέφυγε στο σκορ και πήρε τους 2 πολύτιμους βαθμούς.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Α.Ο.: 65-55

ΘΥΕΛΛΑ ΓΑΣ ΦΕΡΩΝ - ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΒ: 66-56

ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: 102-50

ΡΟΥΠΕΛ ΑΓΣ ΣΙΔ/ΣΤΡΟΥ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΜΓΣ: 68-53

ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΕ ΜΓΣ - ΦΙΛΙΑ ΓΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: 72-50

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΚΑΒ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ: 76-39


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Aγία Βαρβάρα 17

Θύελλα Φερών 16

Τιτάνες Δράμας 15*

Ηράκλεια 15

Α.Ε. Κομοτηνής 15

Ρούπελ Σιδηροκάστρου 14

Πανσερραϊκός 12*

Χρυσούπολη 12

Αρίων Ξάνθης 12

Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης 11

Φιλία Ορεστιάδας 9*

Μακεδόνες Κρηνίδων 8*

* Μακεδόνες Κρηνίδων, Φιλία Ορεστιάδας, Πανσερραϊκός, Τιτάνες Δράμας έχουν από 1 αγώνα λιγότερο.

** ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (το αναβληθέν παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, 9/12/2009): ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ, (στις 12/12/2009 θα διεξαχθεί η 10η αγωνιστική): ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΑ - ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: