Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Με σύμμαχο την παράδοση

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των Ικάρων για το αυριανό παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ίκαρο/'Εσπερο Καλλιθέας. Οι "κυανοκίτρινοι" θέλουν πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου να ανασάνουν βαθμολογικά και καλούνται να υπερβάλλουν εαυτούς στο παρκέ αφού ο αντίπαλος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα έχοντας σημειώσει 12 σερί νίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ίκαροι έχουν δημιουργήσει μια θετική παράδοση κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, ο οποίος τα βρίσκει "σκούρα" κάθε φορά που αγωνίζεται στις Σέρρες. Συγκεκριμένα την σεζόν 2007-08 (Β΄εθνική) οι "κυανοκίτρινοι" επικράτησαν των Αθηναίων με 82-70 (14/10/07), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2008-09 (Β' εθνική) η σερραϊκή ομάδα είχε κερδίσει με 85-71 (14/12/08).

Στα αγωνιστικά νέα ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ντέγιαν Χόχλερ. Η αποθεραπεία του Σλοβένου γκαρντ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο ύστερα από την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στο αριστερό γόνατο πριν από 8 μέρες και στο ιατρικό τιμ των Ικάρων υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Χόχλερ θα είναι κανονικά στην αποστολή για την συνάντηση με τον Ερμή Λαγκαδά.

Επιπροσθέτως ο Φίλιππος Συμεωνίδης θα δώσει το "παρών" στο ματς με τον Ίκαρο παρά το κρυολόγημα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, ενώ και ο Φοίβος Γυμνόπουλος που είχε ενοχλήσεις θα βοηθήσει κανονικά την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: